fbpx

502test

фавордил ультра, фавордил
Створює оптимальні дієтологічні умови для підтримки функціонального стану серцево-судинної системи
Склад:

 

  • Алоэ вера 12: 1 екстракт листя Алое вера (Aloe vera) – 120,0 мг,
  • Терминалия арджуна 10: 1 екстракт кори Терміналії арджуни (Terminalia arjuna) – 120,0 мг,
  • андрографис метельчатый ​​12: 1 екстракт рослини Андрографісу волотистого (Andrographis paniculata) – 110,0 мг,
  • Чеснок 12: 1 екстракт коріння Часнику (Allium sativum)  – 100,0 мг,
  • Центелла азиатская 10: 1 екстракт рослини Центелли азіатської (Centella asiatica) – 100,0 мг,
  • Горькая мирра 10: 1 екстракт камеді Гіркої мирри (Commiphora mukul) – 100,0 мг,
  • Пикрориза курроа 4: 1 екстракт коріння Пікроризи курроа (Picrorhiza kurroa) – 100,0 мг,
  • Перец длинный 5: 1 екстракт фруктів Перцю довгого (Piper longum) – 50,0 мг.

  

  • Кожна желатинова капсула містить 800 мг екстрактів лікарських рослин.
  • Не містить генетично модифікованих організмів і хімічних консервантів.
  • Зроблено на основі лікарських рослин.

Сприяє створенню оптимальних дієтичних умов при: 

  • Гіпертензивна хвороба серця;
  • Нестабільна стенокардія з гіпертензією;
  • Перенесений у минулому інфаркт міокарда з гіпертензією;
  • Атеросклеротична серцево-судинна хвороба;
  • Ангіна Пекторіс;
  • Прискорене серцебиття;
  • Захворювання коронарної артерії;
  • Гіпертонія;
  • Альбумінурія;
  • Дисліпідемія.
Енергетична цінність:

(калорійність) 100 г. продукту: 226 ккал.

Поживна (харчова) цінність

100 г. продукту: білків – 6,6 г.; жирів – 0,9 г.; вуглеводів – 46,3 г.

Форма випуску      

желатинові капсули масою по 923,0 мг±7%, тридцять капсул(№З0) у полімерному флаконі.

Застереження при застосуванні:

Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність,
період лактації у жінок. Цей продукт не призначений для
діагностики, лікування або попередження будь-яких хво-

роб, не слід використовувати як заміну повноцінного раціо-
ну харчування. Побічних явищ та ускладнень після застосу-
вання не спостерігалось. В окремих випадках відзначається
легка послаблююча дія. Не використовуйте після закінчен-
ня терміну придатності, вказаного на упаковці, або при
порушенні цілісності упаковки.

Дієтична добавка не є лікарським засобом.

Зверніть увагу, що всі рекомендації й коментарі мають інформативний характер і

не повинні використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

Самолікування може завдати шкоди вашому здоров’ю.

Спосіб застосування:

Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день за 30 хвилин до їжі або
за рекомендацією лікаря. Не перевищувати денну норму, до
4 тижнів. При необхідності можливе довготривале прийман-
ня. Дозування та тривалість можуть бути змінені фахівцем
або лікарем зважаючи на стан пацієнта. Перед вживанням
рекомендовано проконсультуватися з фахівцем або лікарем.

Енергетична цінність:

(калорійність) 100 г. продукту: 226 ккал.

Поживна (харчова) цінність

100 г. продукту: білків – 6,6 г.; жирів – 0,9 г.; вуглеводів – 46,3 г.

Форма випуску желатинові капсули масою по 923,0 мг ± 7%, тридцять капсул № 30. (три блістера по 10 капсул). [Повний курс]
Енергетична цінність Енергетична цінність (калорійність) 100 г. продукту: 226 ккал.
Поживна (харчова) цінність Поживна (харчова) цінність 100 г. продукту: білків – 6,6 г.; жирів – 0,9 г.; вуглеводів – 46,3 г.
Термін придатності 3 роки від дати виготовлення. Номер партії та дата виробництва: вказано на упаковці.
Умови зберігання У сухому, захищеному від світла й недоступному для дітей місці, при температурі від 5°С до 30°С та відносній вологості не більше ніж 80%.

Застереження при застосуванні

 

  • Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації у жінок.

  • Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб.

  • Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

  • Не використовуйте після закінчення терміну придатності, вказаного на

  • упаковці, або при порушенні цілісності упаковки.

  • Дієтична добавка не є лікарським засобом.

  • Зверніть увагу, що всі рекомендації й коментарі мають інформативний характер і

  • не повинні використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

  • Самолікування може завдати шкоди вашому здоров’ю.

Рекомендується приймати разом з:

 

  1. 1
    Захворювання серцево-судинної системи

    з точки зору Аюрведи. 

    Індійська нетрадиційна медицина Аюрведа визнана Всесвітньою організацією охорони здоров’я як ефективна система альтернативної або народної медицини.

    Ішемія міокарда

    Ішемічна хвороба серця (ІХС) є основним захворюванням і причиною смертності в західному світі. Серцево-судинні захворювання (ССЗ), особливо ІХС, стали глобальною медичною проблемою, яка поширена в усіх соціальних прошарках. ССЗ відповідають за 25% всіх смертей у світі.

    У Аюрведі хвороба серця (хрідрога) клінічно характеризується болем в грудній клітині, який виникає через збільшення навантаження на серце. Біль в основному відчувається у грудях. Він поширюється на ліву частину грудної клітини, ліву руку, шию та верхню частину черевної порожнини.

    Один з класичних аюрведичних текстів перераховує різні симптоми хвороб серця, які часто відчували пацієнти: спазми в області серця (хрдаяяма), колючий біль в області серця (хрдая дірана), важкість у серці (хрдая гаутака), слабкість в серці (хрідаяксобха або хрдая кламсі або хрідая упахата), ріжучий біль у серці (хрдаяпатна), фібриляція серця (хрдаянірматхана), перикардіальний дискомфорт (хрідая підаєв), відчуття порожнечі в серці (хрідая сунята), ріжучий біль в області серця (хрідая спхотана), перикардіальна супресія (хрідая аяастамбха), тяжкість в серці (хрідаястяна або хртстяна), колючий біль у перикарді (хрідаятода), біль в області серця (хрідаявядхахрдсула), відчуття печіння в області серця (хрддаха), дискомфорт у перикарді (хрдграха), тахікардія та перикардіальне м’язове сіпання (хрткампа), перикардіальний біль (хрдрук), колючий біль у перикардіальній ділянці (хрдісула), тахікардія (хрдвега), біль і дискомфорт в області серця (хртпіда).

    В Аюрвеі атеросклероз (капха) є основним механізмом хвороби серця. Головні згадані причини – нездоровий спосіб життя, недостатня кількість фізичних вправ, надмірний сон і сидячий спосіб життя.

    У традиційній медицині етіопатогенез ІХС включає в себе гіперліпідемію, збільшене співвідношення між тазом і стегнами, підвищений кров’яний тиск, резистивність до інсуліну, стрес, куріння, алкоголізм і забруднення навколишнього середовища. Фактори ризику зазвичай пов’язані з розвитком ІХС, але не завжди.

    Неадекватна оксигенація призводить до розладів роботи серця. Коли стан ішемії перехідний, вона може викликати стенокардію. Якщо розлади тривалі, вони можуть привести до незворотного пошкодження вже пошкодженої частини (інфаркт міокарда). Відновлення потоку крові або реперфузії (спонтанне або за допомогою медпрепаратів / операції) – це єдиний раціональний терапевтичний варіант для ІХС. Однак безсумнівним фактом є те, що реперфузія ішемії міокарда має шкідливий вплив, який значною мірою сприяє затримці або неможливості відновлення функцій серця. Цей феномен породив відомий термін під назвою ішемічне реперфузійне пошкодження.

    Ішемічне реперфузійне пошкодження відповідає за затримку або неможливість відновлення функцій серця в залежності від тривалості й тяжкості попередньої ішемії. Якщо ішемічний період короткий і не пов’язаний з незворотним пошкодженням міокарда, реперфузія може призвести до постішемічного порушення скоротливої ​​функції міокарда або післяішемічного розладу міокарда на відносно короткий період (від тижнів до місяців). З іншого боку, реперфузія незворотно пошкоджених клітин міокарда призводить до перманентної втрати функцій серця. Нині добре відомо, що ішемічне реперфузійне пошкодження відіграє основну роль у природному розвитку багатьох форм ІХС, таких як: стенокардія через інтенсивні фізичні вправи, варіантна стенокардія, нестабільна стенокардія, гострий інфаркт міокарда з ранньою реперфузією, коронарна ангіопластика, операція з коронарної трансплантації або пересадки серця.

  2. 2
    Принципи раціонального харчування при захворюваннях серцево-судинної системи

    Продукти, не рекомендовані при серцево-судинних захворюваннях

    При підвищеному тиску необхідно обмежити споживання солоної, жирної, гострої та солодкої їжі.

    Гіпертонікам суворо заборонено вживати копченості, соління, маринади, чіпси, сири солоних сортів, консервацію.

    Також слід виключити з раціону хворого страви, багаті на холестерин (мізки, внутрішні органи тварин, ікру).

    Сметану, сири, ковбаси, сало, котлети, вершкове масло і маргарин необхідно замінити свіжими овочами та фруктами. Перехід має відбуватися поступово, без різких перепадів.

    Протипоказані продукти, що містять кофеїн: міцний чай, кава, алкоголь, газована вода, гострі прянощі.

    Не можна поєднувати молочні продукти з продуктами, багатими на магній і калій. При такому поєднанні засвоєння цих мікроелементів зводиться до мінімуму.

    Категорично заборонено курити, вести малорухливий спосіб життя, надмірно працювати та спати менше, ніж 7 годин на добу.

    Потрібно обмежити вживання солодкої, борошняної та жирної їжі.

    Важливо скоротити споживання солі. Для підвищення смакових характеристик страв сіль можна замінити натуральними травами та спеціями. Крім того, слід віддавати перевагу солі зі зниженим рівнем натрію (за смаком така сіль нічим не відрізняється від звичайної).

    Продукти, багаті на холестерин, краще замінювати додатковою кількістю рослинної олії, фруктами, овочами, м’ясом і рибою нежирних сортів.

    Молочні продукти краще вживати низькокалорійні або знежирені.

    Обов’язково треба додати в раціон хворого більше продуктів, багатих на магній і калій. Ці мікроелементи підвищують стійкість м’язів серця до дії шкідливих факторів, зміцнюють нервову систему, посилюють видільну функцію нирок, знижують схильність судин до спазмів.

    Джерелом магнію та калію для організму можуть бути: чорнослив, гарбуз, абрикоси, картопля, капуста, шипшина, банани, хліб з висівками, пшоно, вівсяна крупа, гречана крупа, морква, смородина, петрушка, буряки, листя салату.

    Для нормалізації артеріального тиску необхідно додати в раціон продукти, багаті вітаміном С. Він допомагає зміцнити стінки судин. У великій кількості вітамін С є в обліписі, цитрусових, смородині, шипшині та квітках суданської троянди.

    Дотримання цих правил харчування та здоровий спосіб життя допоможуть стабілізувати артеріальний тиск.

    Продукти, рекомендовані при захворюваннях серцево-судинної системи

    Призначення специфічної дієти – один із додаткових методів лікування. Для кожного виду захворювання є спеціально розроблені дієти. Серед рекомендацій – максимально обмежити вживання кухонної солі та зменшити об’єм спожитої рідини. Також слід обмежити споживання продуктів, які містять холестерин, і речовини, які можуть провокувати збудження серцево-судинної та центральної нервової системи. При цьому раціон збагачують калієм, кальцієм, речовинами, які нормалізують жировий обмін (лецитин, метіонін), а також вітамінами (особливо А, С, групи В). Страви готують без додавання солі. Кулінарна обробка передбачає відварювання та максимальне подрібнення (у потертому вигляді), смаження вкрай не рекомендується. Крім того, у випадках ускладненого перебігу захворювання застосовують такі спеціальні дієти:

    • дієта «Карелл» – призначають тепле молоко у встановлених дозах;
    • «Калієва» дієта – призначають продукти, багаті на калій (курага, родзинки, чорнослив, картопля, капуста, шипшина, яблука тощо);
    • фруктово-овочева дієта.
    • “Гіпонатрієва” дієта – дозволено вживати молочні продукти, пісні супи, м’ясо і рибу (нежирні сорти), крупи, бобові й макаронні вироби, сирі й відварені овочі, а також ягоди та фрукти.

Виробник сировини зареєстрований у:

 

  • Генеральній дирекції медичного здоров’я та

  • сімейного благополуччя, Уттаракханд, Індія.

  • Відповідає міжнародним стандартам.

  • Країна походження сировини: Індія (India).

  •                  

Виробник, замовник і власник торгової марки:

 

  • Amma Life Sciences Private Limited

  • вул. Алма-Атинська, 2/1, м. Київ, 02090, Україна.

Звіт

 

  • ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.

  • акад. Л. І. Медведя МОЗ України» № 3/8А-1254-17-64251Е від 27.04.2017.

  • State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection 

  • Державна служба України з питань

  • безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

  • ДСЕЕ – № 602-123-20-2/15274 від 18.05.2017.

Внесено до бази даних, технічні умови України,

 

  • 04725970, /006825/0 від 24.05.2017 Мінекономрозвитку України.

  • ТУ У 10.8-39622483-001:2015.

Аюрведа про захворювання серцево-судинної системи

Заказать звонок
+
Жду звонка!
%d bloggers like this: