Есінорм ультра

для функціонування органів травлення та нормалізації кислотності

эсинорм, есинорм, эсинорм ультра, есинорм ультра

Склад:

  • Трихозант двудомный  10: 1 екстракт листя Трихозанту дводомного (Trichosanthes dioica) – 120,0 мг,
  • Спаржа кистевидная 10: 1 екстракт кореня Спаржі гроновидної (Asparagus racemosus) – 120,0 мг,
  • Папайя  ​​8: 1 екстракт листя Папаї (Carica papaya) – 120,0 мг,
  • Солодка голая 6: 1 екстракт кореня Солодки голої (Glycyrrhiza glabra) – 100,0 мг,
  • Витекс 12: 1 екстракт листя Вітексу (Vitex negundo)  – 70,0 мг,
  • Витания снотворная 8: 1 екстракт кореня Вітанії снодійної (Withania somnifera) – 70,0 мг,
  • Эклипта белая 10: 1 екстракт рослини Екліпти білої (Eclipta alba) – 50,0 мг,
  • Филлантус эмблика 7: 1 екстракт фруктів Філлантусу ембліки (Phyllanthus emblica) – 50,0 мг,
  • Терминалия хебула 7: 1 екстракт фруктів Терміналії хебули (Terminalia chebula) – 50,0 мг,
  • Терминалия беллерика 5: 1 екстракт фруктів Терміналії белерики (Terminalia bellirica) – 50,0 мг.

Сприяє створенню оптимальних дієтичних умов при:

  • Гастроезофагеальний рефлюкс;
  • Гастрит і дуоденіт;
  • Диспепсія;
  • Виразкова хвороба;
  • Виразка шлунка;
  • Езофагіт;
  • Печія;
  • Виразка дванадцятипалої кишки.
  • Кожна желатинова капсула містить 800 мг екстрактів лікарських рослин.
  • Не містить генетично модифікованих організмів і хімічних консервантів.
  • Зроблено на основі лікарських рослин.

Спосіб застосування:

  • Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день за 30 хвилин до їжі або за рекомендацією лікаря.
  • Не перевищувати денну норму.
  • Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Рекомендується приймати разом з:

Форма випуску

  • желатинові капсули масою по 923,0 мг ± 7%,
  • тридцять капсул № 30. (три блістера по 10 капсул).  Повний курс

Поживна (харчова) цінність

  • Поживна (харчова) цінність 100 г. продукту:
    білків – 6,9 г.; жирів – 0,8 г.; вуглеводів – 41,2 г.

Енергетична цінність

  • Енергетична цінність (калорійність) 100 г. продукту: 220 ккал.

Застереження при застосуванні

  • Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації у жінок.

  • Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб.

  • Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

  • Не використовуйте після закінчення терміну придатності, вказаного

  • на упаковці, або при порушенні цілісності упаковки.

  • Дієтична добавка не є лікарським засобом.

  • Зверніть увагу, що всі рекомендації й коментарі мають інформативний характер

  • і не повинні використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

  • Самолікування може завдати шкоди вашому здоров’ю.

Термін придатності

  • 3 роки від дати виготовлення.

  • Номер партії та дата виробництва: вказано на упаковці.

Умови зберігання

  • У сухому, захищеному від світла й недоступному для дітей місці,

  • при температурі від 5°С до 30°С

  • та відносній вологості не більше ніж 80%.

Реєстрація та інша інформація

Виробник сировини зареєстрований у:

  • Генеральній дирекції медичного здоров’я та

  • сімейного благополуччя, Уттаракханд, Індія.

  • Відповідає міжнародним стандартам.

  • Країна походження сировини: Індія (India).

  •                  

Внесено до бази даних, технічні умови України,

  • 04725970, /006825/0 від 24.05.2017 Мінекономрозвитку України.

  • ТУ У 10.8-39622483-001:2015.

Звіт

  • ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.

  • акад. Л. І. Медведя МОЗ України» № 3/8А-1254-17-64251Е від 27.04.2017.

Висновок:

  • State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection 

  • Державна служба України з питань

  • безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

  • ДСЕЕ – № 602-123-20-2/15274 від 18.05.2017.

Виробник, замовник і власник торгової марки:

  • Amma Life Sciences Private Limited

  • вул. Алма-Атинська, 2/1, м. Київ, 02090, Україна.

  1. 1
    Підвищена кислотність

    з точки зору Аюрведи. 

    Індійська нетрадиційна медицина Аюрведа визнана Всесвітньою організацією охорони здоров’я, як ефективна система альтернативної або народної медицини.

    Підвищена кислотність (амлапітта) – це захворювання, яке виникає внаслідок утворення надмірної кількості кислоти в шлунку, що супроводжується відчуттям печіння в роті та області серця. Цей стан проявляється при багатьох захворюваннях – від гепатиту та виразкової хвороби шлунка до шлунково-стравохідного рефлюксу.

    Підвищена кислотність переважно класифікується як відхилення в роботі шлунково-кишкового тракту, яке виникає через дисбаланс виділення ферменту.

    Для підвищеної кислотності характерний рефлюкс кислотного соку зі шлунка, блювота, пекучий біль у грудях і головний біль.

    Виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки

    В Аюрведі виразка шлунка та дванадцятипалої кишки – це захворювання шлунково-кишкового тракту, а саме – шлунка. Біль в животі під час травлення – основний симптом цих захворювань.

    Його причини можуть бути пов’язані з генетикою, раціоном, психологічним станом (стрес і емоції), ендокринною системою та медикаментозною інтоксикацією. Внаслідок цих причин – розрив слизової оболонки шлунка або дванадцятипалої кишки (типові місця утворення виразок). Може бути різниця в поширенні захворювання, місці розташування виразки, симптоматиці або прогнозуванні виразки дванадцятипалої кишки та виразки шлунка, але наявність або відсутність будь-якої виразки визначається хитким балансом між чинниками, які провокують її (кислота та пепсин), і чинниками, які захищають (несприйнятливість слизової оболонки).

    Механізм захисту слизової оболонки шлунка і кишечника від провокуючих чинників, таких як вплив соляної та жовчної кислоти, вільних радикалів, утворення колоній Хелікобактер пілорі, нестероїдних протизапальних засобів тощо, в основному включає функціональні, гуморальні і нейрональні чинники. Це збігається з аюрведичною концепцією, за якою виразкова хвороба шлунка вносить дисбаланс між капхою (рівень вологості тіла) та піттою (вогонь, теплова енергія), які в свою чергу викликають утворення дефектів слизової оболонки.

    Як описується в традиційній медицині, найпоширеніший симптом – це печіння в нижній частині грудної клітини або верхньому відділі черевної порожнини. Викликаний виразкою біль може не вщухати від 30 хвилин до декількох годин. Додаткові можливі симптоми: втрата ваги, зниження апетиту, слабкість, нудота і блювота. Іноді може здатися, що біль в місці утворення виразки минув, але потім він різко повертається. Біль, викликаний виразкою, впливає на різних людей по-різному. Деякі відчувають біль відразу після їжі, тоді як інших кілька годин нічого не турбує.

    Згідно з аюрведичною медициною, підвищена кислотність виникає внаслідок вживання надмірно кислої, гарячої та гострої їжі, великої кількості алкоголю, а також жирної, смаженої або подразнюючої їжі.

    Причини виразкової хвороби – недотримання правил харчування та неправильний спосіб життя. Зокрема: переїдання, вживання несумісних продуктів, подразнюючої їжі і забруднених продуктів харчування, прийом їжі під час порушення травлення, що збільшує пітту (наприклад, негативні емоції та придушення природних позивів).

    Ожиріння і вагітність також викликають шлунково-стравохідний рефлюкс.

  2. 2
    Принципи раціонального харчування при підвищеній кислотності

    Для правильного та збалансованого травлення важливі три чинники:

    По-перше, їжа повинна бути свіжою, місцевого походження або принаймні сезонна, і приготована з турботою та любов’ю.

    По-друге, треба уважно та грамотно підбирати раціон. Наш організм починає готуватися до прийому їжі і запускає процес травлення ще до того, як їжа потрапляє у шлунок. Також для травлення важливе почуття спокою та зібраності. Якщо під час їжі ви читаєте, перебуваєте за кермом, відволікаєтеся на комп’ютер і телефон, процес травлення однозначно не буде збалансованим.

    По-третє, найкраще вживати їжу з 10-ї ранку до 2-ї години дня, тобто коли ферменти найбільш активні і травлення відбуватиметься найефективніше. Їжа в інший час негативно впливає на здатність організму перетравлювати та засвоювати її, а також давати енергію на тривалий час.

    Щоб зменшити навантаження на шлунок, необхідно вживати їжу через рівні проміжки часу і невеликими порціями. Останній прийом їжі має бути не пізніше, ніж за 3 години до сну. Оскільки в багатьох людей основні симптоми кислотного рефлексу проявляються в горизонтальному положенні, слід підняти узголів’я ліжка на 10-15 см.

    Режим харчування має бути антиоксидантним, тобто включати продукти, які знижують кислотність шлунка, виводять з організму шлаки, токсини та допомагають запобігти подальшому ушкодженню клітин стравоходу.

    Продукти, не рекомендовані при підвищеній кислотності

    • алкоголь (особливо сухі сорти вин);
    • газовані напої;
    • чорний шоколад;
    • копченості;
    • кава і міцний чай;
    • жирна їжа (фастфуд, жирне м’ясо та молочні продукти);
    • ферментовані та оброблені продукти;
    • ароматизовані продукти, що містять велику кількість консервантів;
    • гострі приправи та прянощі, а також свіжий часник, цибуля, імбир.

    Продукти, рекомендовані до вживання при підвищеній кислотності

    У раціон слід включити:

    • помаранчеві й жовті фрукти (апельсини, мандарини, грейпфрут, хурма, абрикос, персик) та овочі (гарбуз, перець) – в них містяться антациди, які природним шляхом знижують кислотність і заспокоюють біль, що виникає;
    • печені помідори, батат, банан, а також свіжовичавлений лимонний сік, мед, яблучний оцет;
    • продукти з високим вмістом калію, який олужнює кислоту шлунка та зменшує її кількість;
    • сирі овочі та фрукти (брокколі, авокадо);
    • листова зелень (базилік, шпинат, салат, петрушка);
    • ягоди (чорниця, ожина, журавлина) і ананас – містять бромелайн, який зменшує напад печії;
    • горіхи (волоські, мигдаль, фісташки, фундук);
    • насіння (гарбузове, соняшникове, кунжутне);
    • м’ясо (нежирні частини курки, індички і нежирна яловичина);
    • риба (усі нежирні види);
    • крупи (рис, пшоно, овес);
    • продукти з цілісно зернового борошна – допомагають підтримувати нормальний кислотно-лужний баланс шлункового середовища.

Есінорм ультра

для функціонування органів травлення та нормалізації кислотності

эсинорм, есинорм, эсинорм ультра, есинорм ультра

Аюрведа про підвищену кислотність

Відео