Лівофер ультра

для підтримки процесів жовчовиділення і функціонування печінки

ливофер, ливофер ультра

Склад:

  • андрографис метельчатый 12: 1 екстракт рослини Андрографісу волотистого (Andrographis paniculata) – 120,0 мг,
  • Берхавия раскидистая 10: 1 екстракт кореня Берхавії розлогої (Boerhavia diffusa) – 120,0 мг,
  • Эклипта белая  ​​10: 1 екстракт рослини Екліпти білої (Eclipta alba) – 100,0 мг,
  • Тефрозия пурпурная 9: 1 екстракт рослини Тефрозії пурпурної (Tephrosia purpurea) – 100,0 мг,
  • Филлантус эмблика 7: 1 екстракт фруктів Філлантусу ембліки (Phyllanthus emblica) – 75,0 мг,
  • Пикрориза курроа 4: 1 екстракт кореня Пікроризи курроа (Picrorhiza kurroa) – 75,0 мг,
  • Витекс 12: 1 екстракт листя Вітексу (Vitex negundo)  – 50,0 мг,
  • Паслён чёрный 10: 1 екстракт фруктів Пасльону чорного (Solanum nigrum) – 50,0 мг,
  • Цикорий обыкновенный 10: 1 екстракт насіння Цикорію звичайного (Cichorium intybus) – 50,0 мг,
  • Кассия трубчатая 10: 1 екстракт фруктів Касії трубчастої (Cassia fistula) – 30,0 мг,
  • Азадирахта индийская 8: 1 екстракт листя Азадірахти індійської (Azadirachta indica) – 15,0 мг,
  • Куркума длинная 8: 1 екстракт кореня Куркуми довгої (Curcuma longa) – 15,0 мг.

Сприяє створенню оптимальних дієтичних умов при:

  • Токсичне ураження печінки;
  • Алкогольний фіброз і склероз печінки;
  • Ураження печінки при інфекційних і паразитарних хворобах;
  • Жовтяниця;
  • Жовчнокам’яна хвороба (холелітіаз);
  • Хронічний панкреатит;
  • Гепатит;
  • Збільшена печінка й селезінка;
  • Диспепсія;
  • Погане травлення;
  • Хіміотерапія.
  • Кожна желатинова капсула містить 800 мг екстрактів лікарських рослин.
  • Не містить генетично модифікованих організмів і хімічних консервантів.
  • Зроблено на основі лікарських рослин.

Спосіб застосування:

  • Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день за 30 хвилин до їжі або за рекомендацією лікаря.
  • Не перевищувати денну норму.
  • Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Рекомендується приймати разом з:

Форма випуску

  • желатинові капсули масою по 923,0 мг ± 7%,тридцять капсул № 30. (три блістера по 10 капсул).  Повний курс

Поживна (харчова) цінність

  • Поживна (харчова) цінність 100 г. продукту:
    білків – 6,8 г.; жирів – 0,7 г.; вуглеводів – 41,7 г.

Енергетична цінність

  • Енергетична цінність (калорійність) 100 г. продукту: 221 ккал.

Застереження при застосуванні

  • Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації у жінок.

  • Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб.

  • Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

  • Не використовуйте після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці, або при порушенні цілісності упаковки.

  • Дієтична добавка не є лікарським засобом.

  • Зверніть увагу, що всі рекомендації й коментарі мають інформативний характер і

  • не повинні використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

  • Самолікування може завдати шкоди вашому здоров’ю.

Термін придатності

  • 3 роки від дати виготовлення.

  • Номер партії та дата виробництва: вказано на упаковці.

Умови зберігання

  • У сухому, захищеному від світла й недоступному для дітей місці,

  • при температурі від 5°С до 30°С

  • та відносній вологості не більше ніж 80%.

Реєстрація та інша інформація

Виробник сировини зареєстрований у:

  • Генеральній дирекції медичного здоров’я та сімейного благополуччя,

  • Уттаракханд, Індія.

  • Відповідає міжнародним стандартам.

  • Країна походження сировини: Індія (India).

  •                  

Внесено до бази даних, технічні умови України,

  • 04725970, /006825/0 від 24.05.2017Мінекономрозвитку України. ТУ У 10.8-39622483-001:2015.

Звіт

  • ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.

  • акад. Л. І. Медведя МОЗ України» № 3/8А-1254-17-64251Е від 27.04.2017.

Висновок:

  • State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection 

  • Державна служба України з питань

  • безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

  • ДСЕЕ – № 602-123-20-2/15274 від 18.05.2017.

Виробник, замовник і власник торгової марки:

  • Amma Life Sciences Private Limited

  • вул. Алма-Атинська, 2/1, м. Київ, 02090, Україна.

  1. 1
    Захворювання печінки

    з точки зору Аюрведи. 

    Індійська нетрадиційна медицина Аюрведа визнана Всесвітньою організацією охорони здоров’я як ефективна система альтернативної або народної медицини.

    Печінка – орган, постійно задіяний в розщепленні різних подразників (наприклад, їжі, води, повітря або інших сенсорних подразників), печінка сприяє підтримці життєдіяльності. Аюрведа описує печінку як центр утворення «мула стхана» органів кровообігу «рактаваха шроти».

    У Аюрведі функція печінки пояснена у зв’язку з хвороботворними організмами (дош), тканинами (дхату) та їхнім розвитком, м’язами (мамса), хворобами серця (хрідрога), кров’ю (ракта), диханням (пранаваха шроти) і виведенням з організму продуктів життєдіяльності (мала). Печінка може бути пошкоджена під час хвороб, пов’язаних з цими речами.

    У традиційній медицині вважається, що печінка відіграє основну роль у метаболічному гомеостазі, оскільки вона задіяна у вуглеводному, ліпідному й білковому обміні.

    Вона переробляє цукор в глікоген, вуглеводи та білки в жири, токсичний аміак у нетоксичну сечу тощо.

    У традиційній медицині гепатит вважається одним із найбільш поширених захворювань печінки. Гепатит можуть викликати віруси (гепатит A, B [HBV], C [HCV], D, E, G, цитомегаловірус [CMV], вірус Епштейна-Барр [ВЕБ], жовта лихоманка), паразити (гістолітична амеба), бактерії (лептоспіроз, запалення жовчних шляхів, сепсис), медикаменти і токсини.

    Незважаючи на те, що ці збудники відрізняються за своїми алергенними властивостями, з клінічної точки зору всі вони загалом проявляються як жовтяниця з певними системними симптомами. Гепатитом можна заразитися, вживаючи продукти харчування, заражені вірусом, при контакті з зараженою вірусом кров’ю, сироваткою крові, слиною, статевим шляхом, при контакті з сечею або калом, при переливанні крові.

    Згідно з Аюрведою, ненормальне скупчення токсичних рідин навколо печінки створює закупорку (шротородх), яка перешкоджає виділенню жовчі, що призводить до збільшення печінки. Ослаблення здатності перетравлювати їжу (агні) вважається основним чинником, що викликає захворювання, клінічними ознаками якого є здуття живота, слабкість, запор і газоутворення в кишечнику.

    Печінка виробляє жовч, фактори згортання крові, антикоагулянти, білки та ферменти.

    У печінці накопичуються мікроелементи і вітаміни, вона відповідає за детоксикацію та виведення різних токсинів, канцерогенів, азотовмісних продуктів життєдіяльності.

    Згідно з Аюрведою, гепатит – це захворювання системи кровообігу, що стосується хвороб, пов’язаних з жовчю (піттою); раджака пітта – це тип жовчної рідини, задіяної в ході цього захворювання. Печінка секретує пачаку пітту (група ферментів, до яких відноситься і жовч, яку виділяє печінка) (понад 500 см³ у день), яка зберігається в жовчному міхурі (пітташая). Накопичена жовч всмоктується назад і залишається частина первинної жовчі (тьякта драва пітта).

    Концентрація первинної жовчі при циркуляції небезпечна, і будь-яке порушення призводить до захворювань, які виникають в результаті поганого перетравлювання й обміну речовин (агні ваішамья). Підвищений вміст жовчі в жовчному міхурі в основному призводить до таких симптомів, як нудота, блювота і лихоманка.

    Коли концентрація занадто висока, це призводить до печії, спраги, підвищеного потовиділення, запаморочення і кровотечі.

  2. 2
    Принципи раціонального харчування при захворюваннях печінки

    За ступенем поширеності хвороби печінки посідають одне з чільних місць. Їх називають другою епідемією сучасності після серцево-судинних патологій. Печінкові захворювання виникають на тлі переїдання, нераціонального харчування, зловживання алкоголем, цукрового діабету. З огляду на багатогранність основних функцій печінки (знешкодження токсинів, що надходять з їжею, участь у ліпідному обміні, синтез вітамінів тощо), важко переоцінити важливість правильного харчування для попередження і лікування захворювань печінки.

    Основними вимогами до їжі є легка засвоюваність, поживність, хороші смакові якості, оскільки при хворобах печінки апетит, як правило, значно знижений.

    У раціоні повинні бути продукти з високим вмістом рослинної клітковини, білка, мінералів, вітамінів.

    Суворе обмеження стосується жирів, зокрема тваринного походження.

    Також слід відмовитися від продуктів, які стимулюють виділення шлункового соку.

    Продукти, не рекомендовані при захворюваннях печінки

    Слід вилучити продукти з сильними стимуляторами секреції підшлункової залози та шлунка, які містять органічні кислоти, екстрактивні речовини, ефірні олії, холестерин, щавлеву кислоту, а також пурини.

    До них відносять:

    • тугоплавкі жири (сало, комбіжир, смалець, маргарин);
    • супи на концентрованих рибних, м’ясних і грибних бульйонах, жирні та кислі борщі;
    • жирні сорти свинини, курки, гуски, качки, індички, ковбаси, окорок, свинячі сосиски, сардельки, м’ясні консерви;
    • сом, осетрові, рибні консерви;
    • жирні підливи, вершки, гострі сири, йогурти;
    • сирі та зварені круто яйця, яєчні;
    • квашені та солоні овочі, маринади;
    • бобові (горох, сочевиця, квасоля);
    • зелень та овочі, багаті на ефірні олії (щавель, часник, редис, редька, кріп, цибуля, петрушка);
    • нестиглі й кислі фрукти, ягоди, мигдаль, горіхи, цитрусові, банани, ківі;
    • цукерки, шоколад, торти, морозиво, тістечка;
    • гострі приправи (гірчиця, перець, оцет, майонез, хрін), гриби, копченості;
    • алкогольні напої.

    Продукти, рекомендовані при захворюваннях печінки

    • легкоемульгуючі масла й олії (вершкове масло і рослинна олія: соняшникова, оливкова, кукурудзяна);
    • вегетаріанські супи з овочами, локшиною, крупами, молочні та фруктові супи;
    • нежирні сорти м’яса (телятина, яловичина, кролик, курка) у вигляді парових фрикадельок, котлет, суфле, кнелей;
    • дієтичні ковбасні вироби;
    • відварна нежирна риба (тріска, щука, судак, навага, сазан), заливна риба або риба, приготована на пару);
    • домашній знежирений свіжий сир, кисле молоко, кефір, ацидофілін, нежирна сметана, негострі сорти сирів;
    • яйця (не більше одного в день або як складова окремих приготованих страв);
    • вівсяна, гречана, рисова, манна каша;
    • вермішель, локшина, макарони;
    • свіжі овочі в сирому вигляді (капуста, морква, помідори, огірки), у відварному вигляді або приготовані на пару (потертий буряк, картопляне пюре, зелений горошок, кабачки, кольорова капуста);
    • стиглі, солодкі фрукти та фруктові страви (муси, киселі, желе, підливи);
    • сухофрукти (чорнослив, курага, родзинки без кісточок);
    • мед, пастила, варення, мармелад, не здобне печиво;
    • вінегрет, овочеві салати;
    • кава з молоком, неміцний чай, фруктові, овочеві та ягідні соки (полуничний, яблучний, малиновий, морквяний, вишневий, томатний), відвар пшеничних висівок і шипшини.

Лівофер ультра

для підтримки процесів жовчовиділення та функціонування печінки

ливофер, ливофер ультра

Аюрведа про захворювання печінки

Відео