Мідона ультра

для осіб, які контролюють масу тіла

мидона, медона, мидона ультра, медона ультра

Склад:

  • Горькая мирра10: 1 екстракт камеді Гіркої мирри (Commiphora mukul) – 150,0 мг,
  • Гарциния камбоджийская 8: 1 екстракт фруктів Гарцинії камбоджійської (Garcinia cambogia) – 150,0 мг,
  • Камелия чайная  ​​15: 1 екстракт листя Камелії чайної (Camellia sinensis) – 75,0 мг,
  • Ананас хохлатый 12: 1 екстракт кореня Ананасу чубатого (Ananas comosus) – 75,0 мг,
  • Имбирь лекарственный 8: 1 екстракт кореневища Імбиру лікарського (Zingiber officinale) – 75,0 мг,
  • Пикрориза курроа 4: 1 екстракт кореня Пікроризи курроа (Picrorhiza kurroa) – 65,0 мг,
  • Свинчатка цейлонская 10: 1 екстракт кореня Свинчатки цейлонської (Plumbago zeylanica) – 50,0 мг,
  • Солодка голая 6: 1 екстракт кореня Солодки голої (Glycyrrhiza glabra) – 50,0 мг,
  • Алоэ вера 12: 1 екстракт листя Алое вера (Aloe vera) – 25,0 мг,
  • Филлантус эмблика 7: 1 екстракт фруктів Філлантусу ембліки (Phyllanthus emblica) – 25,0 мг,
  • Терминалия хебула 7: 1 екстракт фруктів Терміналії хебули (Terminalia chebula) – 25,0 мг,
  • Терминалия беллерика 5: 1 екстракт фруктів Терміналії белерики (Terminalia bellirica) – 25,0 мг,
  • Куркума длинная 8: 1 екстракт кореня Куркуми довгої (Curcuma longa) – 10,0 мг.

Сприяє створенню оптимальних дієтичних умов при:

  • Гіпотиреоз;
  • Ожиріння;
  • Порушення обміну жирних кислот;
  • Порушення обміну ліпопротеїдів та інших ліпідемій;
  • Дисліпідемія;
  • Гіпотиреоідизм.
  • Кожна желатинова капсула містить 800 мг екстрактів лікарських рослин.
  • Не містить генетично модифікованих організмів і хімічних консервантів.
  • Зроблено на основі лікарських рослин.

Спосіб застосування:

  • Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день за 30 хвилин до їжі або за рекомендацією лікаря.
  • Не перевищувати денну норму.
  • Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Рекомендується приймати разом з:

Форма випуску

  • желатинові капсули масою по 923,0 мг ± 7%,тридцять капсул № 30. (три блістера по 10 капсул).  Повний курс

Поживна (харчова) цінність

  • Поживна (харчова) цінність 100 г. продукту:
    білків – 7,3 г.; жирів – 0,5 г.; вуглеводів – 43,5 г.

Енергетична цінність

  • Енергетична цінність (калорійність) 100 г. продукту: 225 ккал.

Застереження при застосуванні

  • Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації у жінок.

  • Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб.

  • Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

  • Не використовуйте після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці, або при порушенні цілісності упаковки.

  • Дієтична добавка не є лікарським засобом.

  • Зверніть увагу, що всі рекомендації й коментарі мають інформативний характер і

  • не повинні використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

  • Самолікування може завдати шкоди вашому здоров’ю.

Термін придатності

  • 3 роки від дати виготовлення.

  • Номер партії та дата виробництва: вказано на упаковці.

Умови зберігання

  • У сухому, захищеному від світла й недоступному для дітей місці,

  • при температурі від 5°С до 30°С

  • та відносній вологості не більше ніж 80%.

Реєстрація та інша інформація

Виробник сировини зареєстрований у:

  • Генеральній дирекції медичного здоров’я та сімейного благополуччя,

  • Уттаракханд, Індія.

  • Відповідає міжнародним стандартам.

  • Країна походження сировини: Індія (India).

  •                  

Внесено до бази даних, технічні умови України,

  • 04725970, /006825/0 від 24.05.2017Мінекономрозвитку України. ТУ У 10.8-39622483-001:2015.

Звіт

  • ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.

  • акад. Л. І. Медведя МОЗ України» № 3/8А-1254-17-64251Е від 27.04.2017.

Висновок:

  • State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection 

  • Державна служба України з питань

  • безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

  • ДСЕЕ – № 602-123-20-2/15274 від 18.05.2017.

Виробник, замовник і власник торгової марки:

  • Amma Life Sciences Private Limited

  • вул. Алма-Атинська, 2/1, м. Київ, 02090, Україна.

  1. 1
    Ожиріння

    з точки зору Аюрведи. 

    Індійська нетрадиційна медицина Аюрведа визнана Всесвітньою організацією охорони здоров’я як ефективна система альтернативної або народної медицини.

    Згідно з Аюрведою, агні є космічним вогнем. Тіло має енергію і здатність перетворювати складні поживні речовини в складові елементи, а потім формувати тканини організму (дхату). Перший і найголовніший рівень агні – це травний вогонь джатхарагні. Він перетравлює різні види їжі в шлунку та тонкій кишці. Перетравлена та поглинута есенція поживних речовин називається ахара раса. Вона циркулює, забезпечуючи тканини субстратами. Для кожної з семи тканин існує спеціальна енергія або травна сила дхатвагні, яка асимілює переварені субстрати.

    При збалансованих субстратах і енергіях усі метаболічні дії в каналах відбуваються правильно.

    За Аюрведою, закупорені жирові канали призводять до клінічних симптомів розладів сечовивідних шляхів (прамеха), таких як потовиділення, поганий запах і в’ялість тіла, бажання спати або сидіти, потовщення нальоту на зубах, накопичення бруду в очах, носі, вухах, у роті тощо, солодкий присмак у роті, печіння на долонях і п’ятах, сухість у роті та піднебінні.

    Аюрведа пояснює ненаситний апетит осіб, які страждають на ожиріння, покращенням настрою вата і травним вогнем, які разом швидко поглинають їжу, що надходить. Це призводить до збільшення частоти прийому та обсягу спожитої їжі. Як наслідок, це прискорює накопичення жиру, зокрема, у черевному відділі, грудях і сідницях.

    Згідно з Аюрведою, основна причина всіх захворювань – накопичені токсини в організмі (мала) у результаті шкідливого режиму харчування та способу життя.

    Будь-яка незбалансованість у настрої капха – енергії, яка залежить від жиру, а також міститься в продуктах життєдіяльності жирової тканини (кльод), призводить до порушення жирової тканини – ожиріння. У жирових каналах є два джерела: нирки, наднирники та жир навколо них (вруккас), внутрішній і сальниковий жир (вапаваха). Ці канали залучають поживні частки, зокрема й ліпіди, з попередньої плоті (манса дхатвагні) і перехідних ліпідів (астхаі), а потім вони перетворюються у форму, яка зберігається, – ліпіду стхая.

    Рушійні сили жирової тканини є життєво важливими зв’язками для метаболізму тканин. Низька енергія жирової тканини, незважаючи на нормальне споживання їжі, може привести до стабільного накопичення жиру та ожиріння. Надмірне вживання жиру і олії, недостатня кількість вправ і зловживання алкоголем та сном у денний час доби можуть порушити жирові канали.

  2. 2
    Принципи раціонального харчування при ожирінні

    Продукти, не рекомендовані при ожирінні

    • Рафінований цукор. Це продукт переробки звичайного буряка та цукрової тростини. У ньому немає ні харчових волокон, ні вітамінів, ні корисних речовин. Він дуже калорійний, знижує опірність організму зовнішнім факторам і сприяє ожирінню.
    • Ковбаса. У ковбасах багато штучних харчових добавок, канцерогенних речовин і глутамату натрію. Усе це може серйозно підірвати здоров’я організму.
    • Маргарин. Це сурогат, який містить гідрогенізовані, синтетичні жири, консерванти, емульгатори, барвники і трансжири. Усі ці складові дуже калорійні, токсичні та, як правило, накопичуються в організмі.
    • Майонез. Містить оцет, насичені жири, вуглеводи, натрій, смакові замінники і барвники. Вживання майонезу призводить до важких захворювань, зокрема до порушення обміну речовин і ожиріння.
    • Бульйонні кубики та супи швидкого приготування. Такі продукти складаються із суцільної хімії, харчових добавок, підсилювачів смаку, регуляторів кислотності, барвників і великої кількості солі. Вони сприяють накопиченню води та поганому її відтоку з організму.
    • Фастфуд. У продуктах фастфуду багато синтетичних жирів, солі, штучних добавок, канцерогенних речовин, які викликають інфаркт, рак, порушення гормонального балансу та ожиріння.
    • Газовані напої. Багаті на цукор, штучні добавки, різні кислоти, соду й канцерогенні речовини.

    Продукти, рекомендовані при ожирінні

    • Шипшина. У ній багато вітамінів С, Р, К, В, каротиноїдів, фосфору, калію, магнію, заліза, цинку, молібдену, марганцю, кобальту, хрому, яблучної та лимонної кислоти, дубильних і пектинових речовин. Відвари з шипшини рекомендують дієтологи, починаючи з першої стадії ожиріння.
    • Сухофрукти. Чудовою заміною цукру та різноманітним солодощам, які містять багато штучних добавок, є курага, родзинки, урюк, сухі абрикоси, фініки, чорнослив, інжир, сушені яблука та груші. У них міститься калій, фосфор, залізо, кальцій і органічні кислоти.
    • Зелений чай. Багатий вітамінами й мінеральними речовинами, покращує роботу печінки, серця, підшлункової залози, нирок, підвищує імунітет, нормалізує тиск, покращує травлення, очищає організм від шлаків.
    • Мед. Цей диво-продукт, створений бджолами, підвищує імунітет організму і має бактерицидні властивості. Мед чудово замінює цукор та містить практично всю таблицю Менделєєва.
    • Буряк. У ньому багато йоду, магнію та мікроелементів, які нормалізують роботу судин і обмін речовин в організмі. Також міститься вітамін U, який покращує холестериновий обмін. Цей корисний вітамін зберігає свої властивості навіть після термічної обробки продукту.
    • Риба. Якщо споживати рибу, то можна знизити ризик підвищення рівня холестерину в крові. Харчові і кулінарні якості риби не поступаються м’ясу. Вона багата на корисні речовини, білки, жири, екстрактивні й мінеральні речовини.
    • Яблука. Містять 12 вітамінів групи В, Е, С, Р, фолієву кислоту, каротин, калій, фосфор, натрій, магній, йод, залізо, фруктозу, глюкозу, сахарозу, пектин і харчові волокна. Цей фрукт чудово очищає організм від шлаків, знижує рівень холестерину та допомагає в боротьбі з ожирінням.
    • Хліб. Рекомендується хліб із житнього борошна, зерновий і з висівками. Такий хліб містить вітаміни, клітковину й мінеральні речовини, які сприяють зниженню рівня холестерину в крові, артеріального тиску, стимулюють травлення, прискорюють обмін речовин.
    • Морква. Багата на каротин, вітаміни В1, В6, В2, С, В3, Е, Р, К, РР, калій, кальцій, залізо, йод, фосфор, кобальт, ферменти, фруктозу, глюкозу, лецитин, амінокислоти, білки і крохмаль. Морква запобігає розвитку пухлин і покращує кровотворення.
    • Гарбуз. Ідеальний при дієтичному харчуванні. Дієтологи рекомендують включати в раціон гарбуз при лікуванні ожиріння, адже він містить залізо, природні антиоксиданти, вітаміни груп С, В, А, Е, РР, К, Т і пектинові речовини.
    • Чорна смородина. Ця диво-ягода дбайливо піклується про організм людини, покращує обмін речовин, бореться з появою зайвої ваги. Саме тому її рекомендують при лікуванні ожиріння. А все завдяки великому вмісту вітаміну С, Р, корисних речовин, заліза, марганцю, магнію, дубильних і пектинових речовин та органічних кислот.

Мідона ультра

для осіб, які контролюють масу тіла

мидона, медона, мидона ультра, медона ультра

Відео