Ноні ультра

для функціонування органів травлення і імунітету

нони, нони ультра

Склад:

  • Нони 10:1 екстракт фруктів Ноні / Моринди лимонолистої (Morinda citrifolia) – 800,0 мг.
  • Кожна желатинова капсула містить 800 мг екстрактів лікарських рослин.
  • Не містить генетично модифікованих організмів і хімічних консервантів.
  • Зроблено на основі лікарських рослин.

Сприяє створенню оптимальних дієтичних умов при:

  • Будь-якому захворюванні: (порушення метаболізму, виснаження, зниження імунітету, занепад сил, фізична, розумова, сексуальна слабкість і депресія);
  • Слабке травлення і зниження апетиту;
  • Синдром імунодефіциту;
  • Синдром хронічної втоми;
  • Неприємний запах з рота;
  • Закреп;
  • Геморой.

Спосіб застосування:

  • Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день за 30 хвилин до їжі або за рекомендацією лікаря.
  • Не перевищувати денну норму.
  • Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Рекомендується приймати разом з:

Форма випуску

  • желатинові капсули масою по 923,0 мг ± 7%,тридцять капсул № 30. (три блістера по 10 капсул).  Повний курс

Поживна (харчова) цінність

  • Поживна (харчова) цінність 100 г. продукту:
    білків – 7 г.; жирів – 0,8 г.; вуглеводів – 40,6 г.

Енергетична цінність

  • Енергетична цінність (калорійність) 100 г. продукту: 220 ккал.

Застереження при застосуванні

  • Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації у жінок.

  • Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб.

  • Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

  • Не використовуйте після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці, або при порушенні цілісності упаковки.

  • Дієтична добавка не є лікарським засобом.

  • Зверніть увагу, що всі рекомендації й коментарі мають інформативний характер і

  • не повинні використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

  • Самолікування може завдати шкоди вашому здоров’ю.

Термін придатності

  • 3 роки від дати виготовлення.

  • Номер партії та дата виробництва: вказано на упаковці.

Умови зберігання

  • У сухому, захищеному від світла й недоступному для дітей місці,

  • при температурі від 5°С до 30°С

  • та відносній вологості не більше ніж 80%.

Реєстрація та інша інформація

Виробник сировини зареєстрований у:

  • Генеральній дирекції медичного здоров’я та сімейного благополуччя,

  • Уттаракханд, Індія.

  • Відповідає міжнародним стандартам.

  • Країна походження сировини: Індія (India).

  •                  

Внесено до бази даних, технічні умови України,

  • 04725970, /006825/0 від 24.05.2017Мінекономрозвитку України. ТУ У 10.8-39622483-001:2015.

Звіт

  • ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.

  • акад. Л. І. Медведя МОЗ України» № 3/8А-1254-17-64251Е від 27.04.2017.

Висновок:

  • State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection 

  • Державна служба України з питань

  • безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

  • ДСЕЕ – № 602-123-20-2/15274 від 18.05.2017.

Виробник, замовник і власник торгової марки:

  • Amma Life Sciences Private Limited

  • вул. Алма-Атинська, 2/1, м. Київ, 02090, Україна.

  1. 1
    Порушення шлунково-кишкового тракту (травлення)

    з точки зору Аюрведи. 

    Індійська нетрадиційна медицина Аюрведа визнана Всесвітньою організацією охорони здоров’я як ефективна система альтернативної або народної медицини.

    Порушення шлунково-кишкового тракту (травлення) є однією з найбільш поширених скарг серед населення.

    Шлунок – один із життєво важливих органів тіла (марма). Шлунок не тільки зберігає їжу в процесі травлення, але й перетравлює її за допомогою своїх соків. У шлунку є дрібні залози, які виробляють шлунковий сік (пачака пітта). Шлунковий сік розчиняє їжу на більш дрібні молекули. У момент, коли їжа потрапляє в шлунок, його стінки починають скорочуватися і перемішувати їжу з шлунковим соком, щоб її можна було перетравити.

    Їжа, яку легко перетравлювати (лагху ахара) – молоко зниженої жирності, злаки чи фрукти, – перетравлюються набагато швидше, ніж більш важка їжа (гуру ахара) – смажена, що містить велику кількість жиру.

    Частково переварена їжа з шлунку потрапляє в кишечник, а потім перетравлюється за допомогою жовчі, панкреатичного і кишкового соку, а також бактерій. Їжа розбивається на різні легкозасвоювані речовини, які життєво важливі для росту й розвитку, адже вони формують структурні елементи організму. Тільки після того, як їжа залишає кишковий тракт, завершується процес травлення і починається засвоєння.

    Закреп

    Констипація (запор) – затримка випорожнення кишечника та утруднення дефекації. Частота випорожнення кишечника у здорових людей дуже відрізняється – від трьох разів на день до трьох разів на тиждень. Як правило, якщо кишечник не спорожняється більше, ніж три дні, вміст кишкового тракту може затвердіти й людині буде важко випорожнюватися, при цьому навіть може виникати біль. Іноді кал твердне і виходить з больовими відчуттями навіть при більш коротких проміжках між випорожненнями.

    Згідно з Аюрведою, якщо випорожнення не відбувається щоранку, його не можна назвати нормальним. Якщо випорожнення неповне, у товстій кишці утворюється закреп.

    В Аюрведі описується, що «нормальні випорожнення» мають певну консистенцію і твердість – це називається «правильний кал». У процесі травлення їжа проходить етап розщеплення кислотою, під час якого вона знаходиться в тонкій кишці в напіврідкому стані. Просуваючись товстою кишкою, ця перетравлена їжа (яка називається ахарія раса) всмоктується й відходи травлення залишаються в товстій кишці. Випорожнення стають сухими та твердими, кал виходить з складнощами і у невеликій кількості.

    У аюрведичній літературі це захворювання описується як стан, що супроводжується такими симптомами:

    • Біль у черевній порожнині (в лівій підреберній, клубовій і пупковій області);
    • Зменшення кількості випорожнень;
    • Біль під час випорожнення;
    • Сухі випорожнення;
    • Порушення травлення;
    • Головний біль;
    • Пульсуючий біль у прямій кишці;
    • Біль в крижовій зоні.

    Поки кількість травного ферменту збалансована, організм у здоровому стані. Захворювання – результат відхилення від цього стану. Дисбаланс травного ферменту (включаючи ферменти шлунка і кишкового тракту) є причиною більшості відхилень в роботі шлунка, зокрема, відсутності апетиту і розладу травлення.

  2. 2
    Принципи раціонального харчування при порушенні роботи органів травлення

    За ступенем поширеності хвороби печінки і захворювання шлунково-кишкового тракту посідають одне з перших місць. Їх називають другою епідемією сучасності після серцево-судинних патологій. Печінкові та шлунково-кишкові захворювання виникають на тлі переїдання, нераціонального харчування, зловживання алкоголем, цукрового діабету. З огляду на багатогранність основних функцій печінки (знешкодження токсинів, які надходять з їжею, участь в ліпідному обміні, синтез вітамінів тощо), важко переоцінити важливість правильного харчування для попередження й лікування захворювань печінки. Так само, як і хвороб шлунково-кишкового тракту.

    Основними вимогами до їжі є легкозасвоюваність, поживність та хороші смакові якості, так як при печінкових і шлунково-кишкових хворобах апетит, як правило, значно знижений.

    У раціоні повинні бути продукти з високим вмістом рослинної клітковини, білка, мінералів і вітамінів.

    Суворе обмеження стосується жирів, зокрема тваринного походження.

    Також слід відмовитися від продуктів, які стимулюють виділення шлункового соку.

    Продукти, не рекомендовані при порушенні шлунково-кишкового тракту

    Слід виключити продукти з сильними стимуляторами секреції підшлункової залози та шлунка, які містять органічні кислоти, екстрактивні речовини, ефірні олії, холестерин, щавлеву кислоту, а також пурини.

    До них відносять:

    • тугоплавкі жири (сало, комбіжир, смалець, маргарин);
    • супи на концентрованих рибних, м’ясних і грибних бульйонах, жирні й кислі борщі;
    • жирні сорти свинини, м’ясо курки, гуски, качки та індички;
    • ковбаси, окорок, свинячі сосиски, сардельки, м’ясні консерви;
    • сом, осетрові, рибні консерви;
    • жирні підливи, вершки, гострі сири, йогурти;
    • сирі та зварені круто яйця, яєчні;
    • квашені та солоні овочі, маринади;
    • бобові (горох, сочевиця, квасоля);
    • зелень і овочі, багаті на ефірні олії (щавель, часник, редис, редька, кріп, цибуля, петрушка);
    • нестиглі й кислі фрукти, ягоди, мигдаль, горіхи, цитрусові, банани, ківі;
    • цукерки, шоколад, торти, морозиво, тістечка;
    • гострі приправи (гірчиця, перець, оцет, майонез, хрін), гриби, копченості;
    • алкогольні напої.

    Продукти, рекомендовані при порушенні шлунково-кишкового тракту

    • легкоемульгуючі масла і олії (вершкове масло та рослинна олія: соняшникова, оливкова, кукурудзяна);
    • вегетаріанські супи з овочами, локшиною, крупами, молочні і фруктові супи;
    • нежирні сорти м’яса (телятина, яловичина, кролик, курка й курчата без ніжок) у вигляді парових фрикадельок, котлет, суфле, кнелей;
    • дієтичні ковбасні вироби;
    • відварна нежирна риба (тріска, щука, судак, навага, сазан), заливна риба або риба, приготована на пару;
    • домашній знежирений свіжий сир, кисле молоко, кефір, ацидофілін, нежирна сметана, негострі сорти сирів;
    • яйця (не більше одного в день або як складова окремих приготованих страв);
    • вівсяна, гречана, рисова, манна каша;
    • вермішель, локшина, макарони;
    • свіжі овочі в сирому вигляді (капуста, морква, помідори, огірки), у відварному вигляді або приготовані на пару (потертий буряк, картопляне пюре, зелений горошок, кабачки, цвітна капуста);
    • стиглі солодкі фрукти та фруктові страви (муси, киселі, желе, підливи);
    • сухофрукти (чорнослив, курага, родзинки без кісточок);
    • мед, пастила, варення, мармелад, не здобне печиво;
    • вінегрет, овочеві салати;
    • кава з молоком, неміцний чай, фруктові, овочеві та ягідні соки (полуничний, яблучний, малиновий, морквяний, вишневий, томатний), відвар пшеничних висівок і шипшини.

Ноні ультра

для функціонування органів травлення і імунітету

нони, нони ультра

Завантажити вкладиш

Аюрведа про захворювання шлунково-кишкового тракту

Відео