Поіс ультра

для осіб, які контролюють рівень глюкози в крові

поис, поис ультра

Склад:

  • Джимнема сильвестра 10: 1 екстракт листя Джімнеми сильвестри (Gymnema sylvestre) – 150,0 мг,
  • Момордика харанция 10: 1 екстракт фруктів Момордики харанції (Momordica charantia) – 150,0 мг,
  • Пажитник сенной  ​​8: 1 екстракт насіння Гуньби сінної (Trigonella foenum-graecum) – 150,0 мг,
  • Евгения ямболана 10: 1 екстракт насіння Євгенії ямболани (Eugenia jambolana) – 110,0 мг,
  • Птерокарпус мешковидный 10: 1 екстракт кори Птерокарпусу мішкоподібного (Pterocarpus marsupium) – 80,0 мг,
  • Якорцы стелющиеся 10: 1 екстракт Якірців сланких (Tribulus terrestris) – 80,0 мг,
  • Мумиё 6: 1 екстракт Мумійо (Asphaltum punjabianum) – 80,0 мг.

Сприяє створенню оптимальних дієтичних умов при:

  • Порушення обміну ліпопротеїдів та інші ліпідемії;
  • Порушення обміну вуглеводів;
  • Інсулінозалежність;
  • Неінсулінозалежність;
  • Ожиріння;
  • Хронічний цистит;
  • Інфекція сечовивідних шляхів;
  • Цукровий діабет;
  • Хронічні інфекції сечового тракту;
  • Гіперглікемія.
  • Кожна желатинова капсула містить 800 мг екстрактів лікарських рослин.
  • Не містить генетично модифікованих організмів і хімічних консервантів.
  • Зроблено на основі лікарських рослин.

Спосіб застосування:

  • Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день за 30 хвилин до їжі або за рекомендацією лікаря.
  • Не перевищувати денну норму.
  • Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Рекомендується приймати разом з:

Форма випуску

  • желатинові капсули масою по 923,0 мг ± 7%,
  • тридцять капсул № 30. (три блістера по 10 капсул).  Повний курс

Поживна (харчова) цінність

  • Поживна (харчова) цінність 100 г. продукту:
    білків – 7,8 г.; жирів – 0,5 г.; вуглеводів – 48,2 г.

Енергетична цінність

  • Енергетична цінність (калорійність) 100 г. продукту: 220 ккал.

Застереження при застосуванні

  • Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації у жінок.

  • Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб.

  • Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

  • Не використовуйте після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці,

  • або при порушенні цілісності упаковки.

  • Дієтична добавка не є лікарським засобом.

  • Зверніть увагу, що всі рекомендації й коментарі мають інформативний характер

  • і не повинні використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

  • Самолікування може завдати шкоди вашому здоров’ю.

Термін придатності

  • 3 роки від дати виготовлення.

  • Номер партії та дата виробництва: вказано на упаковці.

Умови зберігання

  • У сухому, захищеному від світла й недоступному для дітей місці,

  • при температурі від 5°С до 30°С

  • та відносній вологості не більше ніж 80%.

Реєстрація та інша інформація

Виробник сировини зареєстрований у:

  • Генеральній дирекції медичного здоров’я та

  • сімейного благополуччя, Уттаракханд, Індія.

  • Відповідає міжнародним стандартам.

  • Країна походження сировини: Індія (India).

  •                  

Внесено до бази даних, технічні умови України,

  • 04725970, /006825/0 від 24.05.2017 Мінекономрозвитку України.

  • ТУ У 10.8-39622483-001:2015.

Звіт

  • ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.

  • акад. Л. І. Медведя МОЗ України» № 3/8А-1254-17-64251Е від 27.04.2017.

Висновок:

  • State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection 

  • Державна служба України з питань

  • безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

  • ДСЕЕ – № 602-123-20-2/15274 від 18.05.2017.

Виробник, замовник і власник торгової марки:

  • Amma Life Sciences Private Limited

  • вул. Алма-Атинська, 2/1, м. Київ, 02090, Україна.

  1. 1
    Цукровий діабет

    з точки зору Аюрведи. 

    Індійська нетрадиційна медицина Аюрведа визнана Всесвітньою організацією охорони здоров’я як ефективна система альтернативної або народної медицини.

    Цукровий діабет описаний в Аюрведі як «мадхумеха», що буквально означає «надлишкова сеча з солодкуватим присмаком меду», тобто хвороба через порушений метаболізм, яка призводить до порушення процесу трансформації тканин організму. Сеча виводиться в надмірній кількості та, як правило, каламутна.

    Цукровий діабет – дуже поширена проблема зі здоров’ям, практично 3% людей у світі страждають на діабет.

    Відомо також, що цукровий діабет збільшує ризик серцевих та цереброваскулярних хвороб в два-сім разів.

    Аюрведичний підхід до лікування цукрового діабету включає в себе дотримання дієти як способу життя, фізичні вправи та різні гіпоглікемічні трави й фітопрепарати.

    Процедури очищення унікальні для аюрведичного підходу в лікуванні цукрового діабету.

    Ожиріння є ще одним основним етіологічним фактором, оскільки 80% пацієнтів з цукровим діабетом 2-го типу, страждають на ожиріння.

    Згідно з класичними аюрведичними текстами, цукровий діабет і всі порушення сечовивідних шляхів починаються з порушення кількості слизу (капха), який поширюється по всьому тілу та змішується з жиром (меда). Змішаний з жиром слиз (капха) проходить у сечовий тракт, де взаємодіє зі звичайним виведенням сечі. Інші рідини (мала) організму також можуть брати участь у такому порушенні прохідності. Вважається, що це порушення прохідності є причиною частого сечовипускання, що спостерігається при цукровому діабеті.

    Цукровий діабет в першу чергу є порушенням роботи інсуліну – гормону, який виробляється бета-клітинами у підшлунковій залозі. Інсулін необхідний для клітинного поглинання глюкози, утворення глікогену в печінці та скелетних м’язах, перетворення глюкози в тригліцериди, а також нуклеїнову кислоту і білковий синтез.

    Рівень глюкози в крові зберігається за рахунок наступних трьох факторів:

    • (1) вироблення глюкози печінкою,
    • (2) засвоєння та використання глюкози периферійними органами,
    • (3) вироблення і виділення інсуліну підшлунковою залозою.

    Рівень інсуліну в крові регулюється глюкозою, яка стимулює синтез інсуліну і кальцій-залежну секрецію інсуліну іншими агентами (наприклад, амінокислотами й гормонами шлунково-кишкового тракту). Ключовою характеристикою цукрового діабету є порушена толерантність до глюкози.

    Основні ознаки та симптоми цукрового діабету, описані в класичних аюрведичних текстах, включають медову солодкість сечі, спрагу, ненажерливість, втому, повноту, притуплення смакових відчуттів, запор, відчуття печіння в шкірі, безсоння, закляклість тіла. Нариви, рани і гнійники, як правило, складно вилікувати у діабетика, і про це сказано в Аюрведі.

    Етіологія цукрового діабету в Аюрведі мультифакторіальна. Цукровий діабет буває спадковим, крім того, пацієнти з надмірною вагою з таким діагнозом ведуть малорухливий спосіб життя та дотримуються нездорової дієти (наприклад, сидячий спосіб життя, надмірний сон, переїдання солодкої і жирної їжі, нестача фізичних вправ).

    Усі ці аспекти зрозумілі, оскільки можуть призвести до цукрового діабету 2-го типу. Аюрведа розподіляє цукровий діабет на дві категорії:

    1. генетичний (сахаджа – букв.: спонтанний, природний) з’являється в ранньому віці з самого народження та має схожість з юнацьким діабетом або цукровим діабетом молодих;
    2. набутий (апатхаяджа) у результаті нездорового способу життя, який з’являється в літньому віці у осіб, які страждають на ожиріння, аналогічний цукровому діабету 2-го типу.

    Цукровий діабет 1-го типу пов’язаний з відсутністю у пацієнта здатності секретувати інсулін.

    Цукровий діабет 2-го типу має певну здатність секретувати інсулін.

  2. 2
    Принципи раціонального харчування при цукровому діабеті

    Раціональне харчування – неодмінна умова для успішного лікування цукрового діабету незалежно від цукрознижувальної терапії. Досягнення хорошої компенсації обмінних процесів неможливо без грамотного планування харчування; при цьому харчовий раціон пацієнта з цукровим діабетом повинен бути повноцінним і збалансованим, а режим харчування – раціональним.

    Їсти потрібно невеликими порціями, але часто.

    Оптимальний варіант: сніданок, обід, вечеря та два-три «перекуси» фруктами і молоком між ними.

    Основними цілями раціонального харчування при діабеті є:

    • нормалізація ваги;
    • досягнення оптимальних значень постпрандіальної глікемії;
    • поліпшення показників ліпідного обміну;
    • зниження ризику пізніх ускладнень, у тому числі зменшення ризику серцево-судинних захворювань;
    • забезпечення організму необхідними поживними елементами і енергією.

    Продукти, не рекомендовані при цукровому діабеті

    Не можна вживати «швидкі» вуглеводи: цукровий пісок, солодощі (мед, варення, шоколад, цукерки, морозиво, квас і т.д.), вироби з білого борошна (булки, пироги, тістечка, печиво, манну крупу, макаронні вироби тощо), з фруктів – виноград (родзинки) та банани.

    Ці продукти містять глюкозу, яка різко підвищує рівень цукру в крові та може призвести до розвитку діабетичної коми.

    Обмежено можна вживати «важкі» продукти, що містять вуглеводи у зв’язаному стані (у вигляді крохмалю та клітковини). Вони піднімають цукор в крові поступово, але все ж піднімають.

    Продукти, рекомендовані при цукровому діабеті

    • чорний хліб (не більше 300 г. на день);
    • суп з невеликою кількістю овочів на слабкому рибному, м’ясному бульйоні або на овочевому відварі (не більше двох разів на тиждень);
    • відварне або заливне м’ясо (телятина, яловичина, нежирна свинина, птиця, кролик);
    • відварна або заливна нежирна риба (тріска, судак, щука, сазан, навага) – не більше ніж 150 г. в день;
    • овочі, які містять вуглеводи, що всмоктуються в кишечнику повільніше, ніж цукор (томати, свіжі огірки, цвітна і білокачанна капуста, кабачки, салат, баклажани, гарбуз, бруква, редис, морква, листяна зелень), у відварному, запеченому або сирому вигляді;
    • крупи, бобові та макаронні вироби (у невеликій кількості, при зменшенні в раціоні кількості хліба);
    • яйця та страви з них (2 яйця в день);
    • кисло-солодкі й кислі сорти ягід і фруктів (сорт яблук Антонівка, апельсини, лимони, журавлина, червона смородина) у сирому вигляді, в компотах та киселях, не більше ніж 200 г. на день;
    • діабетичні солодкі вироби, спеціально приготовлені (тільки з дозволу лікаря);
    • молочні страви й продукти: кисле молоко, кефір (не більше ніж дві склянки на день), сирники, пудинги, сир (не більше ніж 200 г. на день), сметана, сир, вершки (у невеликих кількостях);
    • негострі прянощі та соуси з оцтом на овочевому відварі (наприклад, томатний, молочний соус, соус з корінням);
    • неміцна кава, ягідно-фруктові соки, томатний сік, чай з молоком;
    • вершкове масло та рослинна олія (до 40 г. на день).

Поіс ультра

для осіб, які контролюють рівень глюкози в крові

поис, поис ультра

Відео