Пюрін ультра

для підтримки нормального стану шкіри (очищувач крові)

пюрин, пюрин ультра

Склад:

  • Момордика харанция 10: 1 екстракт фруктів Момордики харанції (Momordica charantia) – 120,0 мг,
  • Гемидесмус индийский 10: 1 екстракт кореня Гемідесмусу індійського (Hemidesmus indicus) – 120,0 мг,
  • Пикрориза курроа 4: 1 екстракт кореня Пікроризи курроа (Picrorhiza kurroa) – 120,0 мг,
  • Азадирахта индийская 8: 1 екстракт листя Азадірахти індійської (Azadirachta indica) – 100,0 мг,
  • Сассапариль китайская 8: 1 екстракт листя Сасапаріли китайської (Smilax china) – 75,0 мг,
  • Марена сердцелистная 10: 1 екстракт кореня Марени серцелистої (Rubia cordifolia) – 60,0 мг,
  • Тиноспора 10: 1 екстракт кореня Тиноспори серцелистої (Tinospora cordifolia) – 50,0 мг,
  • Аир болотный 8: 1 екстракт кореневища Аїру болотного (Acorus calamus) – 50,0 мг,
  • Барбарис остистый 12: 1 екстракт кореня Барбарису остистого (Berberis aristata) – 40,0 мг,
  • Дымянка лекарственная 8: 1 екстракт рослини Рутки лікарської (Fumaria officinalis) – 20,0 мг,
  • Куркума длинная 8: 1 екстракт кореня Куркуми довгої (Curcuma longa) – 15,0 мг,
  • Филлантус эмблика 7: 1 екстракт фруктів Філлантусу ембліки (Phyllanthus emblica) – 10,0 мг,
  • Терминалия хебула 7: 1 екстракт фруктів Терміналії хебули (Terminalia chebula) – 10,0 мг,
  • Терминалия беллерика 5: 1 екстракт фруктів Терміналії белерики (Terminalia bellirica) – 10,0 мг.

Сприяє створенню оптимальних дієтичних умов при:

  • Дерматит (гострий, хронічний та алергічний);
  • Піодермія;
  • Псоріаз;
  • Екзема;
  • Гостра і хронічна екзема;
  • Кропив’янка;
  • Вугрі;
  • Бактеріальні, алергічні та грибкові інфекції шкіри;
  • Свербіння будь-якої етіології;
  • Виразки на шкірі.
  • Кожна желатинова капсула містить 800 мг екстрактів лікарських рослин.
  • Не містить генетично модифікованих організмів і хімічних консервантів.
  • Зроблено на основі лікарських рослин.

Спосіб застосування:

  • Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день за 30 хвилин до їжі або за рекомендацією лікаря.
  • Не перевищувати денну норму.
  • Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Рекомендується приймати разом з:

Форма випуску

  • желатинові капсули масою по 923,0 мг ± 7%,
  • тридцять капсул № 30. (три блістера по 10 капсул).  Повний курс

Поживна (харчова) цінність

  • Поживна (харчова) цінність 100 г. продукту:
    білків – 6,7 г.; жирів – 0,7 г.; вуглеводів – 47,4 г.

Енергетична цінність

  • Енергетична цінність (калорійність) 100 г. продукту: 231 ккал.

Застереження при застосуванні

  • Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації у жінок.

  • Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб.

  • Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

  • Не використовуйте після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці,

  • або при порушенні цілісності упаковки.

  • Дієтична добавка не є лікарським засобом.

  • Зверніть увагу, що всі рекомендації й коментарі мають інформативний характер

  • і не повинні використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

  • Самолікування може завдати шкоди вашому здоров’ю.

Термін придатності

  • 3 роки від дати виготовлення.

  • Номер партії та дата виробництва: вказано на упаковці.

Умови зберігання

  • У сухому, захищеному від світла й недоступному для дітей місці,

  • при температурі від 5°С до 30°С

  • та відносній вологості не більше ніж 80%.

Реєстрація та інша інформація

Виробник сировини зареєстрований у:

  • Генеральній дирекції медичного здоров’я та

  • сімейного благополуччя, Уттаракханд, Індія.

  • Відповідає міжнародним стандартам.

  • Країна походження сировини: Індія (India).

  •                  

Внесено до бази даних, технічні умови України,

  • 04725970, /006825/0 від 24.05.2017 Мінекономрозвитку України.

  • ТУ У 10.8-39622483-001:2015.

Звіт

  • ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.

  • акад. Л. І. Медведя МОЗ України» № 3/8А-1254-17-64251Е від 27.04.2017.

Висновок:

  • State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection 

  • Державна служба України з питань

  • безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

  • ДСЕЕ – № 602-123-20-2/15274 від 18.05.2017.

Виробник, замовник і власник торгової марки:

  • Amma Life Sciences Private Limited

  • вул. Алма-Атинська, 2/1, м. Київ, 02090, Україна.

  1. 1
    Дерматологічні розлади

    з точки зору Аюрведи. 

    Індійська нетрадиційна медицина Аюрведа визнана Всесвітньою організацією охорони здоров’я як ефективна система альтернативної або народної медицини.

    Рактаджа крімі (мікроорганізми, що заражають кров) були описані на основі текстів Аюрведи як мікроорганізми (невидимі неозброєним оком). Можна простежити їх зв’язок з дерматофітами, які викликають інфекції шкіри людини і тварини.

    У Аюрведі кріміс (паразитарні інвазії) певної групи відповідальні за втрату волосся голови, обличчя та інших частин тіла, ламкість нігтів (хеша), підвищене подразнення волосся після серйозного переляку (романча (гусяча шкіра)), свербіж та болі в ранах, відчуття повзання мурашок (сансарпа) та руйнування шкіри, судин, зв’язок, м’язів і хрящів.

    Слово крімі походить від краму пад вікцеп (краміаті сарпаті) і означає «пересувається на ногах». Але етимологія слова крімі не включає всі види крімі, оскільки існує кілька видів, у яких відсутні нижні кінцівки, описані в ведах і текстах Аюрведи. Таким чином, вони не можуть бути віднесені до групи крімі відповідно вищевказаного визначення.

    Нині спостерігається зростання кількості алергічних реакцій шкіри. Однією з причин є високий показник сенсибілізації протигрибкових засобів. Існують також деякі побічні ефекти, викликані, зокрема, прийомом протигрибкових засобів, такі як шлунково-кишкові захворювання та захворювання печінки, а також реакції загострення світлочутливості.

    Звичайні назви грибкових захворювань та їх відповідне значення.

    Загальні назви:

    • Грибкова інфекція;
    • Дермофітія стоп;
    • Оніхомікоз;
    • Дермофітія гладкої шкіри;
    • Черепицеподібний мікоз;
    • Дерматомікоз шкіри обличчя;
    • Фавус;
    • Паховий дерматомікоз;
    • Глибока трихофітія.
  2. 2
    Принципи раціонального харчування при дерматологічних розладах

    В основі патогенезу шкірних хвороб лежить порушення обміну речовин, патологія шлунково-кишкового тракту та інші причини. Велике значення при виникненні захворювань шкіри, особливо алергічного генезису, мають хімічні речовини, які надходять з їжею. Порушення харчування при дерматологічних розладах може викликати загострення хвороби.

    У зв’язку з цим при шкірних захворюваннях, окрім проведення лікувальних процедур, обов’язково потрібно відкоригувати раціон. Плануючи харчування, перш за все треба максимально оберігати печінку й нирки. Їжа повинна бути свіжоприготованою, а вживання фастфуду необхідно виключити з раціону. Оскільки рецидивуюче захворювання шкіри часто пов’язане з хворобами шлунково-кишкового тракту і порушенням загального обміну речовин, то дієтичне харчування призначається відповідно до захворювання органів шлунково-кишкового тракту.

    У випадках захворювань, які супроводжуються свербінням і запаленням, у період загострення виключають (різко обмежують) копчені, солоні, гострі, смажені, консервовані та екстрактивні продукти. У дитячому віці потрібно вилучити молоко та яйця. Забороняється вживати алкоголь (включаючи пиво). Рекомендуються розвантажувальні дні й лікувальне голодування (короткочасне). Важлива також боротьба з запорами і метеоризмом.

    Продукти, не рекомендовані при дерматологічних розладах

    Багато продуктів, які звичайна людина їсть щодня, при дерматологічних розладах категорично заборонені. Тому що вони здатні посилювати симптоми хвороби (сильне свербіння) та ускладнювати процес лікування.

    • Слід уникати копченої, солоної та гострої їжі. Перевага віддається свіжій та натуральній їжі.
    • Слід відмовитися від будь-яких соусів, гіркого перцю, часнику і майонезу.
    • Неприпустимо вживати консервовані продукти – паштети, рибні консерви.
    • Під суворою забороною хлібобулочні й макаронні вироби. А також будь-які солодощі: мед, торти, цукерки, тістечка, шоколад, варення, джем тощо.
    • Жирна їжа – найстрашніший ворог у харчуванні при дерматологічних розладах. Тому потрібно повністю відмовитися від баранини та свинини.
    • Серед овочів варто відмовитися від картоплі, яка багата на крохмаль.
    • Категорично заборонено вживати цитрусові: мандарини, лимони, ананаси, апельсини, ківі. Вилучаються також томати, червоні яблука, банани, оскільки вони викликають алергію.
    • Забороняються також чай, кава, соки не світлих тонів (гранатовий, полуничний, томатний).
    • Тютюн, алкоголь і різні алкогольні напої вважаються шкідливими й небезпечними.
    • У момент загострення хвороби суворо заборонено вживати такі ягоди: полуниця, суниця, малина, горобина, калина, чорниця, смородина, морошка, журавлина, брусниця, аґрус, обліпиха, лохина.

    Продукти, рекомендовані при дерматологічних розладах

    Правильне харчування завжди сприяє швидкому одужанню, загострення захворювання зупиняється та встановлюється стійка ремісія.

    • Їжа повинна бути тільки варена і знежирена.
    • У перших стравах перевагу слід віддавати супам на м’ясному або рибному бульйоні. М’ясо повинно бути легким і відвареним або приготованим на пару. Перевагу слід віддавати нежирному м’ясу – легкому й дієтичному. Наприклад, м’ясо кролика, індички, нежирна яловичина, курка.
    • Можна їсти відварну рибу, якщо вона річкова і свіжа.
    • Корисні різні каші: ячна, гречана, пшенична, вівсяна, оскільки вони багаті на мінерали і вітамінами.
    • Корисно їсти рослинну їжу. Квасоля визнана лікарським засобом при дерматологічних розладах. Це справжня скарбниця білка, концентрат амінокислот, вона висококалорійна та добра у відварному вигляді. Корисні також капуста, кабачки, буряк, свіжі огірки.
    • Щоденне вживання моркви допомагає відновити такі вітаміни, як вітамін А, В1, РР, В9.
    • Всі види салату дуже корисні, оскільки вони збагачені залізом, йодом, каротином, вітаміном С. Ріпа і бруква також корисні з цієї ж причини.
    • Чудово впливає на організм зелень: петрушка, кріп, селера. Вона покращує травлення.
    • З рідин можна пити натуральні фруктові соки світлих тонів, мінеральну воду.

Пюрін ультра

для підтримки нормального стану шкіри (очищувач крові)

пюрин, пюрин ультра

Аюрведа про шкірні захворювання

Відео