Реумакер ультра

для функціонування суглобів

реумакер, реумакер ультра

Склад:

  • Горькая мирра 10: 1 екстракт камеді Гіркої мирри (Commiphora mukul) – 150,0 мг,
  • Босвеллия пильчатая 8: 1 екстракт камеді Босвелії пильчатої (Boswellia serrata) – 150,0 мг,
  • Понгамия перистая  ​​7: 1 екстракт насіння Понгамії перистої (Pongamia pinnata) – 150,0 мг,
  • Свинчатка цейлонская 10: 1 екстракт кореня Свинчатки цейлонської (Plumbago zeylanica) – 75,0 мг,
  • Имбирь лекарственный 8: 1 екстракт кореневища Імбиру лікарського (Zingiber officinale)  – 75,0 мг,
  • Терминалия хебула 7: 1 екстракт фруктів Терміналії хебули (Terminalia chebula) – 75,0 мг,
  • Берхавия раскидистая 10: 1 екстракт кореня Берхавії розлогої (Boerhavia diffusa) – 50,0 мг,
  • Витекс 12: 1 екстракт листя Вітексу (Vitex negundo)  – 40,0 мг,
  • Куркулиго орхидеевидное 6: 1 екстракт коріння Куркуліго орхідеєвидного (Curculigo orchioides) – 35,0 мг.

Сприяє створенню оптимальних дієтичних умов при:

  • Ревматоїдний артрит;
  • Запальна поліартропатія;
  • Ревматоїдний бурсит;
  • Синовит і тендосиновіт;
  • Ревматичний артрит;
  • Попереково-крижовий радикуліт;
  • Остеохондроз хребта у дорослих;
  • Остеоартроз;
  • Заморожене плече;
  • Первинний артроз суглобів;
  • Подагра.
  • Кожна желатинова капсула містить 800 мг екстрактів лікарських рослин.
  • Не містить генетично модифікованих організмів і хімічних консервантів.
  • Зроблено на основі лікарських рослин.

Спосіб застосування:

  • Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день за 30 хвилин до їжі або за рекомендацією лікаря.
  • Не перевищувати денну норму.
  • Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Рекомендується приймати разом з:

Форма випуску

  • желатинові капсули масою по 923,0 мг ± 7%,
  • тридцять капсул № 30. (три блістера по 10 капсул).  Повний курс

Поживна (харчова) цінність

  • Поживна (харчова) цінність 100 г. продукту:
    білків – 7,6 г.; жирів – 0,5 г.; вуглеводів – 45,3 г.

Енергетична цінність

  • Енергетична цінність (калорійність) 100 г. продукту: 232 ккал.

Застереження при застосуванні

  • Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації у жінок.

  • Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб.

  • Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

  • Не використовуйте після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці,

  • або при порушенні цілісності упаковки.

  • Дієтична добавка не є лікарським засобом.

  • Зверніть увагу, що всі рекомендації й коментарі мають інформативний характер

  • і не повинні використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

  • Самолікування може завдати шкоди вашому здоров’ю.

Термін придатності

  • 3 роки від дати виготовлення.

  • Номер партії та дата виробництва: вказано на упаковці.

Умови зберігання

  • У сухому, захищеному від світла й недоступному для дітей місці,

  • при температурі від 5°С до 30°С

  • та відносній вологості не більше ніж 80%.

Реєстрація та інша інформація

Виробник сировини зареєстрований у:

  • Генеральній дирекції медичного здоров’я та

  • сімейного благополуччя, Уттаракханд, Індія.

  • Відповідає міжнародним стандартам.

  • Країна походження сировини: Індія (India).

  •                  

Внесено до бази даних, технічні умови України,

  • 04725970, /006825/0 від 24.05.2017 Мінекономрозвитку України.

  • ТУ У 10.8-39622483-001:2015.

Звіт

  • ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.

  • акад. Л. І. Медведя МОЗ України» № 3/8А-1254-17-64251Е від 27.04.2017.

Висновок:

  • State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection 

  • Державна служба України з питань

  • безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

  • ДСЕЕ – № 602-123-20-2/15274 від 18.05.2017.

Виробник, замовник і власник торгової марки:

  • Amma Life Sciences Private Limited

  • вул. Алма-Атинська, 2/1, м. Київ, 02090, Україна.

  1. 1
    Захворювання опорно-рухового апарату

    з точки зору Аюрведи. 

    Індійська нетрадиційна медицина Аюрведа визнана Всесвітньою організацією охорони здоров’я як ефективна система альтернативної або народної медицини.

    Є три основних типи захворювань опорно-рухового апарату, описаних в Аюрведі, які характеризуються болем і набряками суглобів:

    • Ревматоїдний артрит (амавата);
    • Остеоартроз (сандхівата);
    • Подагричний артрит (ватаракта).

    Подагричний артрит

    Подагричний артрит (ватаракта). У Аюрведі вважається, що подагра з’являється в крові. Захворювання проявляється при функціонально порушеній (спотвореній) вата (збільшення енергії повітря) та утворюється в крові і кістках суглобів.

    Хвороба характеризується гострим болем (особливо вночі) та запаленням суглобів. Як правило, починається з ніг або пальців, а потім поступово поширюється на інші суглоби тіла. Уражені суглоби тепліші, ніж тіло, опухлі, є відчуття печіння, шкіра блискуча, вени розширені.

    Ревматоїдний артрит

    Ревматоїдний артрит (амавата) описується в Аюрведі як конституційний безлад з клінічними проявами – набряками, болем і скутістю в щиколотці, коліні, тазостегнових суглобах, зап’ястках, ліктях та плечах.

    Захворюваність на ревматоїдний артрит серед населення світу коливається від 0,3 до 1,5%. Жінок серед хворих на ревматоїдний артрит у два-три рази більше, ніж чоловіків. Ступінь тяжкості ревматоїдного артриту може варіюватися від легкої олігоартикулярної хвороби короткої тривалості до місцевих пошкоджень поліартритом і функціональних порушень.

    В Аюрведі вважається, що патогенез ревматоїдного артриту утворюється через аму (метаболічні матеріали токсичних відходів) у кишечнику, яку спричиняє погане травлення.

    Основні причинні фактори в патогенезі ревматоїдного артриту – слабке травлення й малорухливий спосіб життя, що призводить до накопичення ами. Профілактика ревматоїдного артриту включає трав’яні формули в раціон, які покращують травлення та очищають кишечник від ами, і активний спосіб життя. Їжте легко-засвоювану їжу. Дуже важливі регулярні фізичні вправи. Масаж тіла також може бути частиною лікування.

    Остеоартроз

    Остеоартроз (сандхівата) – це, перш за все, хвороба спотвореної вати (збільшення енергії повітря), яка утворюється в кістках і кістковому мозку.

    Захворювання характеризується гострим болем, жорсткістю в суглобах, порушенням функції суглобів, втратою м’язової сили і безсонням. Цей розлад нагадує ревматоїдний артрит (амавата), але не пов’язаний з утворенням ами в кишечнику.

    Остеоартроз починається з болю в одному суглобі, але згодом поширюється на інші суглоби. Найчастіше остеоартроз буває на пальцях (зокрема на великому пальці), стегнах, колінах, двох поперекових і шийних відділах хребта.

    Оскільки остеоартроз зазвичай супроводжується м’язовою атрофією, лікування включає адекватну програму тренувань. Також допомагає йога. Хворі на остеоартроз обов’язково повинні відпочивати – це має стати частиною їх повсякденного життя.

  2. 2
    Принципи раціонального харчування при захворюваннях опорно-рухового апарату

    Обмежте прийом солі та цукру. Вони згубно діють на сегменти опорно-рухового апарату, тому слід обмежити їх вживання по максимуму і замінити цукор медом або фруктозою, а сіль – сушеною морською капустою.

    Відмовтеся від консервантів. Краще не вживати консервовані продукти. Зберігати корисні овочі та фрукти можна за допомогою глибокої заморозки в холодильній камері.

    Вилучіть з раціону продукти, які шкодять суглобам. Жирні ковбаси, копченості, ковбасний сир, міцні м’ясні й рибні бульйони бажано не вживати. Перевагу потрібно віддати молочним і овочевим супам, нежирним сортам м’яса й риби, овочам, бобовим, злакам, горіхам.

    Не вживайте кофеїн. Чай і каву доцільно замінити свіжовичавленими соками, відварами й настоями трав, молочними та кисломолочними напоями.

    Готуйте стільки, скільки зможете з’їсти за раз. Їжу слід готувати на один прийом, адже при зберіганні вона втрачає свою поживну цінність.

    Дотримуйтеся питного режиму. Бажано випивати в день не менше ніж 2 літри води. Пити необхідно за 1-2 години до або після їжі, оскільки зайве надходження рідини розбавляє травні соки, тому їжа погано й довго перетравлюється в кишечнику, навантажуючи всі системи організму.

    Не слід змішувати різноманітні продукти в одному прийомі їжі. Прихильники роздільного харчування успішно довели, що на організм погано діє поєднання деяких продуктів (м’яса і хліба, м’яса та картоплі, цукру й борошна тощо). Не бажано вживати десерти після основного прийому їжі – фрукти і солодощі їдять як основну страву.

    Експериментуйте з розумом. У харчуванні можна експериментувати, але краще робити це під керівництвом лікаря. Одним підходить роздільне харчування, другим – вегетаріанство, а третім – сироїдіння. Всі ми різні, тому не варто сліпо слідувати системам або стандартам. Краще спробувати і вибрати для себе елементи з різних шкіл харчування, які найбільш повно відповідають потребам організму й душевним уподобанням. Не потрібно впадати в крайнощі у харчуванні. Особливо це стосується осіб від 40 років.

    Застосовуйте дієти обережно. На відміну від систем харчування, дієти тимчасові та зазвичай скасовуються при нормалізації стану. Наприклад, не можна постійно дотримуватися безсольової дієти, адже така дієта спричинить дефіцит надходження в організм корисних мінералів.

    Вживайте продукти, які сприяють відновленню хряща, суглобової тканини та кісток. Наприклад, пацієнтам з дегенеративно-дистрофічними захворюваннями суглобів рекомендується частіше їсти холодці та продукти, що містять хітин (раки, креветки тощо).

    Продукти, не рекомендовані при захворюваннях опорно-рухового апарату

    Слід обмежити або виключити з раціону: щавель, бобові продукти, шпинат, смажене м’ясо, ковбасні вироби, копченості, субпродукти, бульйони, алкоголь, сіль та цукор, продукти з вмістом тугоплавких жирів і легко-засвоюваних вуглеводів, приправи й прянощі (перець, гірчиця, хрін), кулінарний, яловичий, свинячий та баранячий жири, консерви, копченості, маринади, соління, гострі закуски, здобне тісто, міцну каву і чай, морозиво.

    Продукти, рекомендовані при захворюваннях опорно-рухового апарату

    • фрукти, овочі, особливо помаранчевого або жовтого кольору, з високим рівнем вмісту вітаміну С та антиоксидантів (болгарський перець, цитрусові, сік сирої картоплі, морква, буряк, огірки, цибуля, яблука);
    • салати зі свіжих овочів і фруктів;
    • ягоди (брусниця, журавлина);
    • свіжовичавлені соки (наприклад, яблучний сік або суміш морквяного соку, соку селери, томатів і капусти);
    • молочнокислі продукти з високим вмістом корисних бактерій і кальцію;
    • риб’ячий жир, масло печінки тріски (містять омега-3-жирні кислоти, які зменшують чутливість суглобів);
    • окремі сорти риби з ненасиченими жирними кислотами в обмежених кількостях (форель, макрель, лосось);
    • гречана каша й сочевиця (містять рослинний білок);
    • дієтичне м’ясо (курка, кролик, індичка);
    • відварні курячі яйця.

Реумакер ультра

для функціонування суглобів

реумакер, реумакер ультра

Аюрведа про захворювання суглобів

Відео