Сомешварі ультра

для функціонування бронхолегеневої системи

сомешвари ультра, сомешвари

Склад:

  • Клеродендрум 10: 1 екстракт кореня Клеродендруму серратума (Clerodendrum serratum) – 120,0 мг,
  • Альбиция леббек 10: 1 екстракт кори Альбіції леббек (Albizia lebbeck) – 120,0 мг,
  • Паслён чёрный  ​​10: 1 екстракт Пасльону чорного (Solanum nigrum) – 120,0 мг,
  • Адатода сосудистая 10: 1 екстракт листя Адатоди судинної (Adhatoda vasica) – 120,0 мг,
  • Куркума длинная 8: 1 екстракт кореня Куркуми довгої (Curcuma longa) – 85,0 мг,
  • Солодка голая 6: 1 екстракт кореня Солодки голої (Glycyrrhiza glabra) – 85,0 мг,
  • Имбирь лекарственный 8: 1 екстракт кореневища Імбиру лікарського (Zingiber officinale) – 50,0 мг,
  • Фисташка настоящая 6: 1 екстракт фруктів Фісташки справжньої (Pistacia integerrima) – 50,0 мг,
  • Перец длинный 5: 1 екстракт фруктів Перцю довгого (Piper longum) – 50,0 мг.

Сприяє створенню оптимальних дієтичних умов при:

  • Алергічні реакції;
  • Хронічний бронхіт;
  • Хронічна обструктивна легенева хвороба з гострою респіраторною інфекцією нижніх дихальних шляхів;
  • Алергічний нежить;
  • Астма з перевагою алергічного компонента;
  • Гостра інфекція верхніх дихальних шляхів;
  • Бронхіальна й алергічна астма;
  • Хронічна обструктивна хвороба легень;
  • Куріння.
  • Кожна желатинова капсула містить 800 мг екстрактів лікарських рослин.
  • Не містить генетично модифікованих організмів і хімічних консервантів.
  • Зроблено на основі лікарських рослин.

Спосіб застосування

  • Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день за 30 хвилин до їжі або за рекомендацією лікаря.
  • Не перевищувати денну норму.
  • Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Рекомендується приймати разом з:

Форма випуску

  • желатинові капсули масою по 923,0 мг ± 7%,
  • тридцять капсул № 30. (три блістера по 10 капсул).  Повний курс

Поживна (харчова) цінність

  • Поживна (харчова) цінність 100 г. продукту:
    білків – 6,4 г.; жирів – 0,6 г.; вуглеводів – 47,4 г.

Енергетична цінність

  • Енергетична цінність (калорійність) 100 г. продукту: 230 ккал.

Застереження при застосуванні

  • Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації у жінок.

  • Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб.

  • Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

  • Не використовуйте після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці,

  • або при порушенні цілісності упаковки.

  • Дієтична добавка не є лікарським засобом.

  • Зверніть увагу, що всі рекомендації й коментарі мають інформативний характер

  • і не повинні використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

  • Самолікування може завдати шкоди вашому здоров’ю.

Термін придатності

  • 3 роки від дати виготовлення.

  • Номер партії та дата виробництва: вказано на упаковці.

Умови зберігання

  • У сухому, захищеному від світла й недоступному для дітей місці,

  • при температурі від 5°С до 30°С

  • та відносній вологості не більше ніж 80%.

Реєстрація та інша інформація

Виробник сировини зареєстрований у:

  • Генеральній дирекції медичного здоров’я та

  • сімейного благополуччя, Уттаракханд, Індія.

  • Відповідає міжнародним стандартам.

  • Країна походження сировини: Індія (India).

  •                  

Внесено до бази даних, технічні умови України,

  • 04725970, /006825/0 від 24.05.2017 Мінекономрозвитку України.

  • ТУ У 10.8-39622483-001:2015.

Звіт

  • ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.

  • акад. Л. І. Медведя МОЗ України» № 3/8А-1254-17-64251Е від 27.04.2017.

Висновок

  • State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection 

  • Державна служба України з питань

  • безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

  • ДСЕЕ – № 602-123-20-2/15274 від 18.05.2017.

Виробник, замовник і власник торгової марки:

  • Amma Life Sciences Private Limited

  • вул. Алма-Атинська, 2/1, м. Київ, 02090, Україна.

  1. 1
    Порушення в роботі дихальних шляхів

    з точки зору Аюрведи. 

    Індійська нетрадиційна медицина Аюрведа визнана Всесвітньою організацією охорони здоров’я як ефективна система альтернативної або народної медицини.

    Алергічні реакції

    Алергічні реакції, лікарські алергії або гіперчутливість в Аюрведі вважаються хворобами, при яких домінує захворювання капхи. Приклади таких хвороб – астма та екзема. (Капха описана в Аюрведі як волога, стійка, важка, м’яка речовина з слизовою структурою. Капха формується з рівноваги «безформних рідин» і «маси». Капха відповідає за нормалізацію вологи тіла, стабільність суглобів, пружність тіла, пропорційність масі, вазі, міцності й витривалості. Опис капхи нагадує лімфатичну та імунну системи – жир, слиз і слизові системи).

    У традиційній медицині алергічні реакції вважаються порушенням імунної системи. Клінічні ознаки і симптоми алергічних реакцій відрізняються залежно від слабкості органів. Наприклад, алергічна реакція, яка виникає у верхніх дихальних шляхах, проявляється в запаленні дихальних шляхів і гіперемії (алергічний нежить). Алергічна реакція, яка виникає в легенях, проявляється симптомами астматичного нападу. Якщо вона виникає на шкірі, то може проявлятися у вигляді ознак і симптомів алергічного висипу, екземи, псоріазу або контактного дерматиту.

    Одна з найпоширеніших алергічних реакцій – алергічний нежить. Серед інших поширених алергічних реакцій – алергічна астма та шкірні реакції.

    У Аюрведі алергічні реакції описуються як порушення, що виникають в організмі через низку небажаних токсичних речовин, які виробляються в організмі. Ці порушення виникають або через погане засвоєння поживних речовин, неправильний обмін речовин, або через вплив шкідливих речовин навколишнього середовища.

    Бронхіальна астма

    Бронхіальна астма – захворювання, поширене у всьому світі. Люди різного віку страждають від цього хронічного розладу роботи дихальних шляхів.

    Згідно з Аюрведою, загальний механізм розвитку астми (сваса рога) полягає в тому, що всі речі, матеріали й умови можуть підвищувати вата дошу (вата – субстанція, яка накопичується в товстій кишці, нервовій системі, серці).

    Астма формується на тлі зростаючого кашлю (каса), наявності в організмі неперетравлених залишків їжі (ама), діареї, блювоти (ваматху), отруєння (віса), анемії (панду) і лихоманки (джвара); контакту із забрудненим пилом повітрям, отруйними газами, пилком або димом; травмування життєво важливих точок; вживання занадто холодної води, а також проживання в холодних і вологих місцях. Спровокувати напади астми може надмірне вживання сухої та в’язкої їжі, холодної води, нерегулярний режим харчування, запори, суворий піст, підвищена сексуальна активність у дорослих, вплив на тіло дуже низьких або дуже високих температур, тривога, нервові потрясіння, порушення психічного спокою та виснаження. Кашель і риніт також можуть викликати астму.

    У Аюрведі причини алергічних реакцій пов’язують з ослабленням імунітету або вядхіксаматві (здатність організму чинити опір захворюванням), який захищає людину від хвороб. Ця опірність виникає завдяки біологічній речовині, яка є в організмі людини.

    Ґрунтуючись на імунологічних механізмах, пов’язаних з цим захворюванням, алергічні реакції розділено на чотири типи.

    Реакції I типу (їх називають також анафілактичним шоком) опосередковуються антитілами імуноглобуліну Е (IgE-антитілами). Сюди відносять харчові алергії, шкірні алергії (алергічний висип і атопічний дерматит), алергічний нежить, астму та анафілактичний шок.

    Реакції II типу (цитолітичні реакції) опосередковуються імуноглобулінами G та M (IgG і IgM). До них відносять гемолітичну анемію пеніцилінового типу, тромботичну пурпуру, яку викликає хінідин, гранулопенію, яку викликають сульфонаміди, і системний червоний вовчак, який викликають прокаїнаміди.

    Реакції III типу (серологічні реакції) в основному опосередковуються імуноглобуліном IgG. До них зараховують утворення комплексу антиген антитіло в судинному епітелії, що викликає запалення тканини, появу на шкірі пухирів, запалення суглобів, ураження лімфатичних вузлів і лихоманку.

    Реакції IV типу (уповільнені) опосередковуються Т-лімфоцитами і макрофагоцитами. Прикладом реакції цього типу є контактний дерматит, викликаний отруйним плющем.

  2. 2
    Принципи раціонального харчування при алергічних реакціях та астмі

    Продукти, не рекомендовані при алергічних реакціях і астмі

    Продукти з високим рівнем алергенів:

    • морепродукти, більшість сортів риб, червона і чорна ікра;
    • свіже коров’яче молоко, сири, суцільномолочні продукти;
    • яйця;
    • напівкопчені й сирокопчені м’ясо, ковбаса, сардельки, сосиски;
    • продукти промислового консервування, мариновані продукти;
    • солоні, гострі та пряні продукти, соуси, приправи і спеції;
    • окремі види овочів (гарбуз, червоний перець, помідори, морква, квашена капуста, баклажани, щавель, селера);
    • більшість фруктів і ягід (полуниця, червоні яблука, суниця, малина, ожина, обліпиха, чорниця, хурма, виноград, вишня, гранат, диня, слива, ананаси), соки, киселі, компоти з них;
    • усі види цитрусових;
    • солодка або фруктова газована вода, жувальні гумки, ароматизовані ненатуральні йогурти;
    • деякі види сухофруктів (курага, фініки, інжир);
    • мед, горіхи та всі види грибів;
    • алкогольні напої, какао, кава, шоколад, карамель, мармелад;
    • продукти з харчовими добавками (емульгатори, консерванти, ароматизатори, барвники).

    Продукти, рекомендовані при алергічних реакціях та астмі

    Продукти з низьким рівнем алергенів:

    • кисломолочні продукти (ряжанка, кефір, натуральний йогурт, сир);
    • відварне або тушковане нежирне свиняче та яловиче м’ясо, курка, риба (морський окунь, тріска), субпродукти (нирки, печінка, язик);
    • гречані, рисові, кукурудзяні хлібці;
    • зелень та овочі (капуста, броколі, бруква, огірки, шпинат, кріп, петрушка, зелений салат, кабачки, ріпа);
    • вівсяна, рисова, перлова, манна каша;
    • пісні оливкова й соняшникова олії, вершкове масло;
    • деякі види фруктів та ягід (зелені яблука, аґрус, груші, біла черешня, біла смородина) і сухофрукти (сушені груші та яблука, чорнослив), компоти й узвари з них, відвар шипшини, чай і мінеральна вода без газу.

    Продукти з середнім рівнем алергенів:

    • злакові культури (пшениця, жито);
    • гречка, кукурудза;
    • жирна свинина, баранина, конина, м’ясо кролика й індички;
    • фрукти та ягоди (персики, абрикоси, червона й чорна смородина, журавлина, банани, брусниця, кавуни);
    • деякі види овочів (зелений перець, горох, картопля, бобові).

Сомешварі ультра

для функціонування бронхолегеневої системи

сомешвари ультра, сомешвари

Аюрведа про захворювання бронхолегеневої системи

Відео