Стоніл ультра

для функціонування органів сечовиділення

стонил ультра, стонил

Склад:

  • Кратева нурвала 10: 1 екстракт кори Кратеви нурвали (Crataeva nurvala) – 120,0 мг,
  • Якорцы стелющиеся 10: 1 екстракт фруктів Якірців сланких (Tribulus terrestris) – 120,0 мг,
  • Бадан толстолистный  ​​8: 1 екстракт кореня Бадану товстолистого (Bergenia ligulata) – 120,0 мг,
  • Огурец обыкновенный 20: 1 екстракт насіння Огірка звичайного (Cucumis sativus) – 75,0 мг,
  • Гигрофила спиноза 8: 1 екстракт рослини Гігрофіли спінози (Hygrophila spinosa) – 75,0 мг,
  • Пикрориза курроа 4: 1 екстракт кореня Пікроризи курроа (Picrorhiza kurroa) – 75,0 мг,
  • Долихос двухцветковый 10: 1 екстракт насіння Доліхосу двоквіткового (Dolichos biflorus) – 50,0 мг,
  • Берхавия раскидистая 10: 1 екстракт кореня Берхавії розлогої (Boerhavia diffusa) – 50,0 мг,
  • Филлантус эмблика 7: 1 екстракт фруктів Філлантусу ембліки (Phyllanthus emblica) – 50,0 мг,
  • Тиноспора сердцелистная 10: 1 екстракт кореня Тиноспори серцелистої (Tinospora cordifolia) – 35,0 мг,
  • Фикус бенгальский 10: 1 екстракт кори Фікусу бенгальського (Ficus benghalensis) – 30,0 мг.

Сприяє створенню оптимальних дієтичних умов при:

  • Камені в нирках і сечоводі;
  • Камені в сечовому міхурі;
  • Ниркові кольки;
  • Цистит;
  • Запобігає утворенню каменів після їх виведення;
  • Інфекція сечового міхура;
  • Кам’яна хвороба.
  • Кожна желатинова капсула містить 800 мг екстрактів лікарських рослин.
  • Не містить генетично модифікованих організмів і хімічних консервантів.
  • Зроблено на основі лікарських рослин.

Спосіб застосування:

  • Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день за 30 хвилин до їжі або за рекомендацією лікаря.
  • Не перевищувати денну норму.
  • Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Рекомендується приймати разом з:

Форма випуску

  • желатинові капсули масою по 923,0 мг ± 7%,
  • тридцять капсул № 30. (три блістера по 10 капсул).  Повний курс

Поживна (харчова) цінність

  • Поживна (харчова) цінність 100 г. продукту:
    білків – 6,6 г.; жирів – 0,6 г.; вуглеводів – 41,4 г.

Енергетична цінність

  • Енергетична цінність (калорійність) 100 г. продукту: 229 ккал.

Застереження при застосуванні

  • Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації у жінок.

  • Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб.

  • Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

  • Не використовуйте після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці,

  • або при порушенні цілісності упаковки.

  • Дієтична добавка не є лікарським засобом.

  • Зверніть увагу, що всі рекомендації й коментарі мають інформативний характер

  • і не повинні використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

  • Самолікування може завдати шкоди вашому здоров’ю.

Термін придатності

  • 3 роки від дати виготовлення.

  • Номер партії та дата виробництва: вказано на упаковці.

Умови зберігання

  • У сухому, захищеному від світла й недоступному для дітей місці,

  • при температурі від 5°С до 30°С

  • та відносній вологості не більше ніж 80%.

Реєстрація та інша інформація

Виробник сировини зареєстрований у:

  • Генеральній дирекції медичного здоров’я та

  • сімейного благополуччя, Уттаракханд, Індія.

  • Відповідає міжнародним стандартам.

  • Країна походження сировини: Індія (India).

  •                  

Внесено до бази даних, технічні умови України,

  • 04725970, /006825/0 від 24.05.2017 Мінекономрозвитку України.

  • ТУ У 10.8-39622483-001:2015.

Звіт

  • ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.

  • акад. Л. І. Медведя МОЗ України» № 3/8А-1254-17-64251Е від 27.04.2017.

Висновок

  • State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection 

  • Державна служба України з питань

  • безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

  • ДСЕЕ – № 602-123-20-2/15274 від 18.05.2017.

Виробник, замовник і власник торгової марки:

  • Amma Life Sciences Private Limited

  • вул. Алма-Атинська, 2/1, м. Київ, 02090, Україна.

  1. 1
    Сечокам'яна хвороба (мутрашмарі)

    з точки зору Аюрведи. 

    Індійська нетрадиційна медицина Аюрведа визнана Всесвітньою організацією охорони здоров’я як ефективна система альтернативної або народної медицини.

    Утворення каменів у сечовому каналі – це глобальний феномен. У стародавніх аюрведичних писаннях він називається мутрашмарі. Він вважається однією з дев’яти найпроблемніших хвороб (махаорг).

    Утворення каменю (у внутрішніх органах) може бути на будь-якому рівні в сечовій системі. В основному камені утворюються в нирках, але вони просуваються вниз по сечовому каналу до міхура. Вони викликають інтенсивний біль, коли проходять по сечоводу і виходять з уретри.

    Визначення сечокам’яної хвороби – камінь або каменеподібна тверда субстанція, утворена в сечовому каналі. Це визначення відповідає сучасним знанням про сечокам’яну хворобу – відкладення твердих, важких, неметалічних мінералів у сечовому каналі, що складаються з ядра органічного матеріалу, навколо якого концентричними шарами лягають сечові солі.

    Основні описані клінічні характеристики: біль в області пупка й надлобковій зоні, у пенісі, утруднене сечовипускання, переривчасте сечовипускання, гематурія, жовто-червона чи каламутна сеча, частинки піску в сечі, біль під час стрибків, плавання, верхової їзди чи підйому вгору, сечовина.

    Камінь є наслідком наростання неорганічного матеріалу навколо органічного «вогнища» патології, нерозчинного у власному розчині. Сеча, яка є кінцевим виділенням, у рідкій формі має біохімічний статус метаболізму людини. Наприклад, у нормальній сечі нефрокальцин є кислотним глікобілком, багатим на Y-карбоксі глютамінову кислоту, яка запобігає зростанню кристалів оксалату кальцію. Нефрокальцин, присутній в органічній матриці оксалату кальцію каменів у нирках, нагадує нефрокальцин сечі пацієнта, у якого камінь видалили, але відрізняється від нефрокальцину нормальної сечі. У ній не вистачає Y-карбоксі глутамінової кислоти, що послаблює розділові плівки води й повітря, які стають менш стабільними, ніж утворені нефрокальцином нормальної сечі. Можна припустити, що зміна біохімічної якості сечі може допомогти запобігти утворенню каменів. Біохімічна якість сечі може змінюватися в залежності від якості й кількості вживання рідини, дієти, факторів будови тіла. Це, в свою чергу, впливає на утворення або не утворення каменів у нирках. Аюрведа пропонує набір трав і трав’яних препаратів для розбивання каменів. З їх допомогою можна змінити хімічний склад сечі та її pH.

    Найпоширенішою скаргою є переривчастий тупий біль у попереку або спині, який посилюється з рухом. У сечі можуть з’явитися білки, еритроцити або лейкоцити.

    В Аюрведі названі такі причини каменів у сечових каналах: ослаблення через дош (токсичні матеріали), а також нездорові дієти та спосіб життя.

    У традиційній медицині виділяють наступні основні чинники, що відповідають за утворення каменів: надлишок у сечі з’єднань, які формують камені, та наявність в сечі хімічних або фізичних стимулів, які сприяють утворенню каменів (наприклад, магній, сіль, лимонна кислота).

  2. 2
    Принципи раціонального харчування при сечокам'яній хворобі

    Як і в будь-якій лікувальній дієті, харчування при каменях у нирках ґрунтується на спільних цілях, які повинні бути досягнуті в результаті дотримання певних правил.

    По-перше, необхідно строго обмежити або взагалі виключити з раціону продукти, які сприяють появі в сечі осаду і великих суспензій.

    По-друге, бажано вживати ті продукти, які здатні змінити pH сечі, оскільки деякі камені утворюються лише в певному кислотному середовищі.

    По-третє, можна та потрібно під час лікування сечокам’яної хвороби (СКХ) пити багато будь-якої рідини, особливо рекомендується очищена вода. Мінеральна вода багата на солі, споживання яких при СКХ заборонено, тому до неї слід ставитися обережно.

    Продукти, не рекомендовані при сечокам’яній хворобі

    Обмежте вживання такої їжі:

    • м’ясо (смажене);
    • молоко (не більше ніж 500 мл у день);
    • сир;
    • яйця (можна по одному яйцю в день);
    • редис;
    • бобові культури;
    • цибуля, часник;
    • кава, какао, сильно заварений чай;
    • шоколад;
    • ікра риб і рибні консерви.

    Категорично забороняється їсти:

    • оселедець;
    • холодець;
    • копчене м’ясо, риба;
    • консервація, маринади;
    • оцет;
    • аджика;
    • хрін;
    • щавель, шпинат, листя салату;
    • гірчиця;
    • алкоголь;
    • газовані напої;
    • ківі та авокадо.

    Ці продукти містять щавлеву кислоту, яка сприяє формуванню нерозчинних каменів у нирках, сечоводах і сечовому міхурі.

    Продукти, рекомендовані при сечокам’яній хворобі

    Для лікування та профілактики захворювання необхідно вживати такі продукти, які запобігають появі щавлевої кислоти. Саме через неї формуються хімічні сполуки, які називають оксалатами. Вони утворюють нерозчинні камені.

    Для уникнення появи сечокам’яної хвороби або для її лікування потрібно їсти сечогінні продукти:

    • фрукти та ягоди: ананас, вишня, калина, журавлина, ожина, слива, персик, черешня, манго, кавун, апельсин, айва, груша, гранат і соки з нього, брусниця, лимон, кизил, яблука, смородина, диня, чорниця, полуниця й суниця;
    • овочі: бруква, буряк, ріпа, гарбуз, кабачок, огірок, картопля;
    • каші: гречана, з ячменю та вівса, рисова, перлова, кукурудзяна, пшоняна;
    • сухофрукти: родзинки;
    • м’ясо: дикої птиці, кролика, яловичина;
    • гриби;
    • хліб (житній або приготований з борошна грубого помелу чи іншого сорту);
    • мед.

Стоніл ультра

для функціонування органів сечовиділення

стонил ультра, стонил

Аюрведа про захворювання сечовидільної системи

Відео