Сухасіні ультра

для функціонування жіночої сечостатевої та репродуктивної системи

сухасини ультра, сухасини

Склад:

  • Алоэ вера 12: 1 екстракт листя Алое вера (Aloe vera) – 120,0 мг,
  • Спаржа кистевидная 10: 1 екстракт кореня Спаржі гроновидної (Asparagus racemosus) – 120,0 мг,
  • Сарака индийская  ​​8: 1 екстракт кори Сараки індійської (Saraca indica) – 120,0 мг,
  • Витания снотворная 8: 1 екстракт кореня Вітанії снодійної (Withania somnifera) – 100,0 мг,
  • Фикус бенгальский 10: 1 екстракт кори Фікусу бенгальського (Ficus benghalensis) – 50,0 мг,
  • Мумиё 6: 1 екстракт Мумійо (Asphaltum punjabianum)  – 50,0 мг,
  • Гемидесмус индийский 10: 1 екстракт кореня Гемідесмусу індійського (Hemidesmus indicus) – 40,0 мг,
  • Якорцы стелющиеся 10: 1 екстракт фруктів Якірців сланких (Tribulus terrestris) – 30,0 мг,
  • Азадирахта индийская 8: 1 екстракт листя Азадірахти індійської (Azadirachta indica) – 30,0 мг,
  • Имбирь лекарственный 8:1 екстракт кореневища Імбиру лікарського (Zingiber officinale) – 30,0 мг,
  • Куркума длинная 8: 1 екстракт кореня Куркуми довгої (Curcuma longa) – 30,0 мг,
  • Солодка голая 6: 1 екстракт кореня Солодки голої (Glycyrrhiza glabra) – 30,0 мг,
  • Горькая мирра 10: 1 екстракт камеді Гіркої мирри (Commiphora mukul) – 20,0 мг,
  • Филлантус эмблика 7: 1 екстракт фруктів Філлантусу ембліки (Phyllanthus emblica) – 10,0 мг,
  • Терминалия хебула 7: 1 екстракт фруктів Терміналії хебули (Terminalia chebula) – 10,0 мг,
  • Терминалия беллерика 5: 1 екстракт фруктів Терміналії белерики (Terminalia bellirica) – 10,0 мг.

Сприяє створенню оптимальних дієтичних умов при:

  • Аменорея;
  • Дисменорея;
  • Менорагія;
  • Лейкорея (білі);
  • Передменструальний синдром (ПМС);
  • Клімактеричний синдром;
  • Синдром передменструального напруження;
  • Важка менструальна кровотеча;
  • Кровотеча матки через нерегулярні проміжки часу, особливо між очікуванням менструальних циклів.
  • Кожна желатинова капсула містить 800 мг екстрактів лікарських рослин.
  • Не містить генетично модифікованих організмів і хімічних консервантів.
  • Зроблено на основі лікарських рослин.

Спосіб застосування:

  • Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день за 30 хвилин до їжі або за рекомендацією лікаря.
  • Не перевищувати денну норму.
  • Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Рекомендується приймати разом з:

Форма випуску

  • желатинові капсули масою по 923,0 мг ± 7%,
  • тридцять капсул № 30. (три блістера по 10 капсул).  Повний курс

Поживна (харчова) цінність

  • Поживна (харчова) цінність 100 г. продукту:
    білків – 6,1 г.; жирів – 0,8 г.; вуглеводів – 45,4 г.

Енергетична цінність

  • Енергетична цінність (калорійність) 100 г. продукту: 230 ккал.

Застереження при застосуванні

  • Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації у жінок.

  • Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб.

  • Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

  • Не використовуйте після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці,

  • або при порушенні цілісності упаковки.

  • Дієтична добавка не є лікарським засобом.

  • Зверніть увагу, що всі рекомендації й коментарі мають інформативний характер

  • і не повинні використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

  • Самолікування може завдати шкоди вашому здоров’ю.

Термін придатності

  • 3 роки від дати виготовлення.

  • Номер партії та дата виробництва: вказано на упаковці.

Умови зберігання

  • У сухому, захищеному від світла й недоступному для дітей місці,

  • при температурі від 5°С до 30°С

  • та відносній вологості не більше ніж 80%.

Реєстрація та інша інформація

Виробник сировини зареєстрований у:

  • Генеральній дирекції медичного здоров’я та

  • сімейного благополуччя, Уттаракханд, Індія.

  • Відповідає міжнародним стандартам.

  • Країна походження сировини: Індія (India).

  •                  

Внесено до бази даних, технічні умови України,

  • 04725970, /006825/0 від 24.05.2017 Мінекономрозвитку України.

  • ТУ У 10.8-39622483-001:2015.

Звіт

  • ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.

  • акад. Л. І. Медведя МОЗ України» № 3/8А-1254-17-64251Е від 27.04.2017.

Висновок:

  • State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection 

  • Державна служба України з питань

  • безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

  • ДСЕЕ – № 602-123-20-2/15274 від 18.05.2017.

Виробник, замовник і власник торгової марки:

  • Amma Life Sciences Private Limited

  • вул. Алма-Атинська, 2/1, м. Київ, 02090, Україна.

  1. 1
    Гінекологічні захворювання

    з точки зору Аюрведи. 

    Індійська нетрадиційна медицина Аюрведа визнана Всесвітньою організацією охорони здоров’я як ефективна система альтернативної або народної медицини.

    Медична сфера занепокоєна жіночим здоров’ям, оскільки жінки – важлива частина процесу відтворення здорової популяції. Фактори навколишнього середовища, швидкий мінливий образ життя та різні згубні пристрасті, а також надмірне використання лікарських препаратів (наприклад, стероїдів) поставили під загрозу жіноче здоров’я. Значна частина жінок (у віці від 18 до 50 років) скаржаться принаймні на одне хронічне гінекологічне захворювання на рік.

    Вважається, що від 30 до 40% жінок мають передменструальний синдром (ПМС) з досить серйозними симптомами, які порушують їх повсякденну діяльність. Безпліддя виявили приблизно в 10% населення репродуктивного віку.

    Порушення менструального циклу також може спровокувати безпліддя. Традиційно вважається, що жінки, які страждають від менструальних розладів, не можуть допускати чи утримувати сперму (шукра), відповідно, не можуть завагітніти.

    Згідно з Аюрведою, жінки, у яких неправильне харчування та порушений спосіб життя, більш схильні до погіршення здоров’я. Важка, жирна їжа, надмірне споживання солодкого, кислого, солоного, несумісних продуктів, відсутність фізичних вправ, надмірний сон, лінь, денний сон і переїдання є одними із загальних причинних факторів гінекологічних захворювань.

    Всі ці фактори викликають дисбаланс у тканинах та органах тіла і роблять їх сприйнятливими до інфекцій або внутрішніх патологій. У будь-якого патогенезу є два істотні чинники: структурний і функціональний. Хвороба може виникати через структурні зміни, а потім призвести до функціональних змін, або навпаки.

    • Аменорея (араджаска) – відсутність менструацій протягом шести місяців і більше;
    • Дисменорея (удавіртіні) – розлад менструального циклу;
    • Менорагія (асруджа) – рясні менструальні виділення;
    • Лейкорея (білі) (упаплута) – слизові виділення з піхви білого або жовтуватого кольору;
    • Передменструальний синдром (ПМС);
    • Клімактеричний синдром – комплекс вегетативно-судинних, психічних і обмінно-ендокринних порушень, що виникають у жінок на тлі згасання гормональної функції яєчників і загальної вікової інволюції організму;
    • Вагініт (ачарана) – запалення слизової оболонки піхви;
    • Надмірна сексуальна активність (атічарана);
    • Втрата лібідо (пракчарана);
    • Венеричні захворювання (паріплута);
    • Маткові поліпи (карніні);
    • Незадовільний акушерський анамнез (путрагхні);
    • Вагінальна атрофія (антармукхі);
    • Атрофія матки – вроджена аномалія (соочімукхі);
    • Вагінальна сухість (шушки);
    • Маленька матка (вамін);
    • Стерильність (шандхі);
    • Пролапс стінок піхви або матки (махайоні).
  2. 2
    Принципи раціонального харчування при гінекологічних захворюваннях

    Продукти, не рекомендовані при гінекологічних захворюваннях:

    • цукор;
    • макарони;
    • рис (тільки білий);
    • рафіновані продукти;
    • фастфуд;
    • напівфабрикати;
    • надмірно жирні, солоні страви;
    • консерви;
    • магазинні ковбаси, сардельки;
    • газовані напої;
    • кондитерські вироби;
    • маргарин;
    • спреди.

    Усі ці продукти проходять безліч стадій обробки. Це може різко і сильно підвищити рівень інсуліну, який, як відомо, пригнічує прогестерон.

    Варто відмовитися від куріння та вживання спиртних напоїв.

    Продукти, рекомендовані при гінекологічних захворюваннях:

    Фолієва кислота міститься в:

    • темній зелені: листі салату та салаті ромен, шпинаті, ріпі, гірчиці, селері;
    • спаржевій квасолі;
    • усіх видах капусти;
    • фруктах і ягодах: папаї, малині, полуниці, грейпфруті, авокадо;
    • сочевиці;
    • гороху (різних сортів);
    • насінні соняшнику;
    • буряку;
    • кукурудзі;
    • гарбузі;
    • моркві.

    Також, необхідно наповнювати організм риб’ячим жиром, білками, вітаміном D (молочні продукти, гриби, жовтки яєць).

    При аменореї дуже корисний чорний шоколад, в якому містяться флавоноїди (за своїми властивостями дуже схожі на естрогени). За допомогою флавоноїдів поліпшується кровообіг та мікроциркуляція крові в яєчниках, вивільняється дофамін, який не дозволяє крові згортатися.

    Чорний шоколад краще їсти перед менструацією, оскільки магній, що міститься в ньому, підвищує рівень прогестерону (прогестерон допоможе зменшити передменструальний синдром).

    Щоб позбутися аменореї, перш за все необхідно з’ясувати причину її появи. Найбільш поширена причина – неправильне та незбалансоване харчування, яке призводить до порушення обміну речовин, нестачі мінеральних та вітамінних комплексів і жіночих гормонів.

    При гормональному збої необхідно їсти продукти, що містять естрогени, вітамін Е, фолієву кислоту.

    Нестачу вітаміну Е можна заповнити, якщо додати в своє меню:

    • горіхи (кеш’ю, мигдаль, фісташки, фундук, арахіс);
    • рибні страви з вугра, судака, кальмара, лосося;
    • зелень: шпинат, щавель;
    • сухофрукти: курагу, чорнослив;
    • ягоди калини та обліпихи;
    • каші: вівсяна, ячна, пшенична.

    Щоб підвищити рівень естрогену, потрібно вживати:

    • бобові культури;
    • насіння льону;
    • хліб з висівками;
    • абрикоси;
    • каву (чашка в день).

Сухасіні ультра

для функціонування жіночої сечостатевої та репродуктивної системи

сухасини ультра, сухасини

Аюрведа про захворювання жіночої сечостатевої системи

Відео