fbpx

тест

Аміріпаш ультра

для функціонування імунної системи

амирипаш, амирипаш ультра

Склад:

  • Камелия чайная 15: 1 екстракт листя Камелії чайної (Camellia sinensis) – 80,0 мг,
  • Филлантус эмблика 7: 1 екстракт фруктів Філлантусу ембліки (Phyllanthus emblica) – 80,0 мг,
  • Терминалия хебула  ​​7: 1 екстракт фруктів Терміналії хебули (Terminalia chebula) – 80,0 мг,
  • Мумиё 6: 1 екстракт Мумійо (Asphaltum punjabianum) – 80,0 мг,
  • Терминалия беллерика 5: 1 екстракт фруктів Терміналії белерики (Terminalia bellirica) – 80,0 мг,
  • Чеснок 12: 1 екстракт кореня Часнику (Allium sativum) – 60,0 мг,
  • Солодка голая 6: 1 екстракт кореня Солодки голої (Glycyrrhiza glabra) – 60,0 мг,
  • Горькая мирра 10: 1 екстракт камеді Гіркої мирри (Commiphora mukul) – 40,0 мг,
  • Тиноспора сердцелистная 10: 1 екстракт кореня Тиноспори серцелистої (Tinospora cordifolia) – 40,0 мг,
  • Азадирахта индийская 8: 1 екстракт листя Азадірахти індійської (Azadirachta indica) – 40,0 мг,
  • Алоэ вера 12: 1 екстракт листя Алое вера (Aloe vera) – 30,0 мг,
  • Спаржа кистевидная 10: 1 екстракт кореня Спаржі гроновидної (Asparagus racemosus) – 30,0 мг,
  • Витания снотворная 8: 1 екстракт кореня Вітанії снодійної (Withania somnifera) – 30,0 мг,
  • Паслён чёрный 10: 1 екстракт Пасліну чорного (Solanum nigrum) – 25,0 мг,
  • Центелла азиатская 10: 1 екстракт рослини Центелли азіатської (Centella asiatica) – 25,0 мг,
  • Берхавия раскидистая 10: 1 екстракт кореня Берхавії розлогої (Boerhavia diffusa) – 10,0 мг,
  • Перец длинный 5: 1 екстракт фруктів Перцю довгого (Piper longum) – 10,0 мг.

Сприяє створенню оптимальних дієтичних умов при:

  • Будь-якому захворюванні: порушенні метаболізму, виснаженні, зниженні імунітету, занепаду сил, фізичній, розумовій, сексуальній слабкості та депресії;
  • Захворюванні серцево-судинної системи, бронхо-легеневого апарату й сечостатевої системи;
  • Слабкому травленні та зниженні апетиту (особливо в дітей і людей похилого віку);
  • Синдромі імунодефіциту;
  • Синдромі хронічної втоми.
Форма випуску желатинові капсули масою по 923,0 мг ± 7%,тридцять капсул № 30. (три блістера по 10 капсул). [Повний курс]
Енергетична цінність Енергетична цінність (калорійність) 100 г. продукту: 226 ккал.
Поживна (харчова) цінність Поживна (харчова) цінність 100 г. продукту: білків – 7,7 г.; жирів – 0,5 г.; вуглеводів – 45,2 г.
Термін придатності 3 роки від дати виготовлення. Номер партії та дата виробництва: вказано на упаковці.
Умови зберігання У сухому, захищеному від світла й недоступному для дітей місці, при температурі від 5°С до 30°С та відносній вологості не більше ніж 80%.
  1. 1
    Захворювання імунної системи

    з точки зору Аюрведи.

    Індійська нетрадиційна медицина Аюрведа визнана Всесвітньою організацією охорони здоров’я як ефективна система альтернативної або народної медицини.

    Чому є щасливчики, які обходять хвороби, коли всі інші навколо хворіють?

    Або чому одні через вітряну віспу сидять вдома хворі, а інших вона не зачіпає?

    Чому тільки у деяких членів сім’ї може бути алергія або бактеріальна інфекція?

    Хтось пояснює цей феномен простим везінням, інші — сильними генами. Відповідь дещо складніша. Велика кількість різних захворювань загрожує людству. Вважається, що такі хвороби, як хронічна рецидивна вірусна і грибкова інфекція, інфекція вірусу імунодефіциту, алергія і рак виникають внаслідок зміни функцій імунної системи. Порушення імунітету призводить до гіперактивності (яка є ознакою нестійкої нервової системи), гіпофункції (ослаблення діяльності будь-якого органу, будь-якої системи або тканини) або дисбалансу в синхронній роботі організму на клітинному рівні. А це в свою чергу призводить до різних захворювань.

    Расаяна допомагає затримувати старіння клітин, сприяє поліпшенню стану тканин тіла, захисту шкіри від дії вільних радикалів, допомагає поліпшити травлення і постачання киснем глибоких тканин, підвищує активність NK-клітин — одних з найважливіших компонентів клітинного вродженого імунітету. [*Природні клітини-кілери (англ. Natural KillerNK-клітини) — великі гранулярні лімфоцити, що мають цитотоксичність проти пухлинних клітин і клітин, заражених вірусами].

    Імунна система пов’язана з іншими органами і може прямо або побічно впливати на роботу багатьох з них, включаючи мозок людини. Впливаючи в основному на імунну систему, як у випадку з макрофагами, прості хімічні елементи трав запускають мережу цитокінів і допомагають викликати властиву їм реакцію.

    Расаяна впливає на інші органи — за рахунок впливу на імунну систему.

    Поліпшення завдяки расаяні:

    • підвищена стійкість до стресу;
    • поліпшені ендокринні функції (надниркові та тестикулярні);
    • позитивний баланс азоту, про що свідчить високий рівень серопротеїну;
    • зменшення в сечі вмісту азоту, креатиніну, мукополісахаридів і гідроксипроліну.

    Наші гени дійсно впливають на імунну систему — ми називаємо це впливом природної конституції. Ми не можемо змінити свою генетичну конструкцію, але однозначно здатні зміцнити свою імунну систему для боротьби з хворобами.

    З восьми гілок Аюрведи гілка Расаяна має відношення до імуномодуляції.

    Расаяна – це спосіб лікування, при якому частинам тіла допомагають пристосовуватися до тканинно-селективної програми постачання. Ця концепція в сучасній науці означає поліпшення імунологічної відповіді організму при боротьбі з патогенами за рахунок неспецифічної активації імунної системи за допомогою імуномодулюючих речовин рослинного походження.

    Отже, расаяна сприяє забезпеченню правильного засвоєння, зростання і поліпшення семи необхідних життєво важливих тканин.

    Расаяна сприяє довгому життю, гарному інтелекту, дає можливість відчувати себе молодим і мати гарне самопочуття.

  2. 2
    • Потрібно виключити з раціону всі сирі або напівсирі продукти, які можуть містити шкідливі мікроорганізми.
    • Ретельно мити все кухонне приладдя перед кожним наступним використанням.
    • Гарячі страви краще вживати теплими, а холодні — холодними.

    Продукти, не рекомендовані для імунної системи

    Сире молоко і сирі яйця. Слід також пам’ятати, що сирі яйця можуть бути в домашньому майонезі, морозиві, молочних коктейлях, голландському соусі і інших стравах домашнього приготування.

    Не варто вживати продукти, які мали контакт з кров’ю сирого м’яса, а також водою з риби і морепродуктів.

    Забороняється їсти салат-латук та інші овочі і фрукти, які неможливо очистити від шкірки або приготувати, адже на шкірці можуть бути шкідливі мікроорганізми. Перед приготуванням всі фрукти та овочі треба ретельно вимити.

    Вкрай не рекомендується їсти жирні продукти і краще рідше вживати цільно-зернові, якщо вони викликають пронос.

    Також варто виключити зі свого раціону каву, чорний чай і інші продукти, що містять кофеїн. Відомо, що кофеїн вимиває кальцій з кісток і негативно впливає на нервову систему людини.

    Варто виключити зі свого раціону:

    • алкогольні напої;
    • м’ясо, м’ясопродукти (в тому числі всі види ковбас);
    • тваринні жири, маргарини, штучні жири;
    • м’ясні бульйони (зокрема бульйони з птахів, м’ясних брикетів);
    • рибу, вироби з риби, рибні бульйони;
    • морепродукти (молюски, креветки, краби, кальмари);
    • молоко з високим рівнем жирності;
    • солоні і жирні тверді сири;
    • яєчні білки;
    • копчені продукти (в тому числі сухі фрукти);
    • смажені страви, в тому числі овочі, тушковані під тиском і на сковорідках (за винятком тушкованих у власному соку продуктів);
    • страви, приготовані в алюмінієвому посуді;
    • цукор і цукровмісні продукти;
    • консервовані продукти (фрукти, овочі, соки);
    • сіль;
    • квашені продукти (огірки, капуста, помідори);
    • кокоси;
    • картопля (крім топінамбура);
    • продукти з хімічними консервантами;
    • бобові (горох мозкових сортів, квасоля, боби);
    • пшеничне борошно тонкого помелу, продукти з нього (макарони, спагетті, вермішель, білий хліб, крекери, пироги, бісквіти);
    • гриби і грибні бульйони;
    • рослинні масла, виготовлені гарячим способом;
    • кондитерські вироби (торти, рулети, тістечка і т.п.);
    • оцет і приправи, які містять оцет (крім яблучного);
    • дріжджі і дріжджові продукти (наприклад, всі види хліба).

    Продукти, рекомендовані для імунної системи

    • Повноцінні білки: м’ясо, риба, бобові. М’ясо або рибу варто їсти кожен день, а от квасолю, горох або сочевицю краще вживати 1-2 рази на тиждень.
    • Овочі, фрукти та ягоди: морква, буряк, капуста, квасоля, редька, червоний перець, гранат, родзинки, чорнослив, чорноплідна горобина, курага, яблука, червоний виноград, журавлина, горіхи, хрін, часник, цибуля, а також червоне виноградне вино, соки з м’якоттю (виноградний, буряковий, томатний і гранатовий).
    • Морепродукти. Ненасичені жирні кислоти, що містяться в рибі і морепродуктах, істотно підвищують захисні сили організму. Але тривала теплова обробка руйнує корисні речовини (зокрема в кальмарів і морській капусті).
    • Продукти, що містять калій. Найбільше його в картоплі, запеченій «у мундирі», в урюку, горіхах, гречаній і вівсяній крупах.
    • Кисломолочні продукти. Особливо ті, які містять живі бактерії. Різноманітні біокефіри і біойогурти підсилюють вироблення інтерферону, а метіонін, що міститься в них, сприяє виведенню радіонуклідів з організму.
    • Зелений чай — найкращий засіб для виведення з організму радіонуклідів.

    Особливо корисно: якомога частіше включати в раціон броколі, моркву, молочні продукти з біодобавками, полуницю, ківі, цитрусові, гарбуз, кедрові горіхи, оливкову олію, м’ясо індички, лосось; додавати в їжу якомога більше зелені — петрушку, кріп, коріння та листя селери. Чудовий ефект дає регулярне вживання гарбуза, кабачків і патисонів.

Застереження при застосуванні

  • Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації у жінок.

  • Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб.

  • Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

  • Не використовуйте після закінчення терміну придатності, вказаного на

  • упаковці, або при порушенні цілісності упаковки.

  • Дієтична добавка не є лікарським засобом.

  • Зверніть увагу, що всі рекомендації й коментарі мають інформативний характер і

  • не повинні використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

  • Самолікування може завдати шкоди вашому здоров’ю.

Рекомендується приймати разом з:

Спосіб застосування:

  • Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день за 30 хвилин до їжі або за рекомендацією лікаря.
  • Не перевищувати денну норму.
  • Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.
  • Кожна желатинова капсула містить 800 мг екстрактів лікарських рослин.
  • Не містить генетично модифікованих організмів і хімічних консервантів.
  • Зроблено на основі лікарських рослин.

Реєстрація та інша інформація

Виробник сировини зареєстрований у:

  • Генеральній дирекції медичного здоров’я та

  • сімейного благополуччя, Уттаракханд, Індія.

  • Відповідає міжнародним стандартам.

  • Країна походження сировини: Індія (India).

  •                  

Виробник, замовник і власник торгової марки:

  • Amma Life Sciences Private Limited

  • вул. Алма-Атинська, 2/1, м. Київ, 02090, Україна.

Звіт

  • ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім.

  • акад. Л. І. Медведя МОЗ України» № 3/8А-1254-17-64251Е від 27.04.2017.

Висновок:

  • State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection 

  • Державна служба України з питань

  • безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

  • ДСЕЕ – № 602-123-20-2/15274 від 18.05.2017.

Внесено до бази даних, технічні умови України,

  • 04725970, /006825/0 від 24.05.2017 Мінекономрозвитку України.

  • ТУ У 10.8-39622483-001:2015.

Аміріпаш ультра

для функціонування імунної системи

амирипаш, амирипаш ультра

Аюрведа про захворювання імунної системи

Заказать звонок
+
Жду звонка!